Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκλονίζει το βίντεο με το τροχαίο που άφησε παράλυτα δύο μικρά κορίτσια! (Βίντεο)



Οι στιγμές του τροχαίου ατυχήματος που οδήγησαν στο να μείνουν δύο κορίτσια παράλυτα από τη μέση και κάτω αναβίωσαν σε δικαστήριο της Βρετανίας όταν προβλήθηκε το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ο οδηγός του τζιπ που έπεσε πάνω στο ΙΧ στο οποίο επέβαινε μαζί με τους γονείς της η 5χρονη Κατρίνα και η 8χρονη Καρλίνα παραδέχθηκε την ενοχή του και πλέον περιμένει να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο Άντριου Νέι, ο οδηγός του τζιπ, κάνει έναν επικίνδυνο ελιγμό, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούεται μετωπικά με το αυτοκίνητο της οικογένειας Ράιμπα.

Όπως κατέθεσαν άλλοι οδηγοί ο Νέι οδηγούσε επί ώρα επικίνδυνα «κολλώντας» σε άλλα οχήματα και «κυνηγώντας» μια γυναίκα σε ένα Mazda πριν τη σύγκρουση.

Η ζωή μας έχει καταστραφεί, δήλωσαν από την πλευρά τους οι γονείς των δύο κοριτσιών προσθέτοντας ότι καμία ποινή δεν θα είναι αρκετή για το κακό που προκάλεσε. «Κάθε μέρα τα δύο κορίτσια μας ρωτάνε πότε θα ξανανιώσουν τα πόδια τους και είναι πολύ δύσκολο να τους εξηγήσει κανείς την αλήθεια» συμπλήρωσαν ραγίζοντας τις καρδιές στο δικαστήριο.