Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

τζιπ



Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά - Αυτοκίνητο παραλίγο να βρεθεί σε μπαλκόνι σπιτιού

Ένα απίστευτο και κυρίως αναίμακτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί στα Χανιά

Το ατύχημα έγινε στην οδο Α.Γογονή όταν οδηγός τζιπ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε δύο σταθμευμένα οχήματα, σύμφωνα με το flashnews.gr.



Τρελή πορεία ακολούθησε ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού στην Πάτρα

Τρελή πορεία ακολούθησε ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, ο οδηγός του τζιπ, παραβίασε το στοπ που υπάρχει στη διασταύρωση των οδών Ναυμαχίας Έλλης και Δοϊράνης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο Ι.Χ. και στη συνέχεια να πέσει σε άλλα τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.



Μεσσηνία: Εφιάλτης σε πολυτελές τζιπ για τον Πέτρο Μαντούβαλο

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν προχθές τα μεσάνυχτα (23-01-2018) στο δρόμο Καλού Νερού – Τσακώνας στη Μεσσηνία, ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος με τον οδηγό του, ταξιδεύοντας από Γιάννενα προς Καλαμάτα για τη  συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.



Βρέθηκε το τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε 66χρονο

Συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του οδηγού του Ι.Χ αυτοκινήτου που λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου παρέσυρε και σκότωσε ένα άνδρα 66 χρόνων στην περιοχή της Παρηγοριάς στην παλιά εθνική οδό Χανίων Κίσσαμου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για έναν 44χρονο άνδρα, ο οποίος μένει στην περιοχή του Σταλού.



Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα: Τζιπ "μπούκαρε" με την όπισθεν σε κατάστημα

Σοκ προκαλεί το ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στα Ψαχνά, όταν ένα τζιπ «μπούκαρε» με την όπισθεν σε κατάστημα αλυσίδας κινητής τηλεφωνίας.



Βουλιαγμένη: Τον εμπόδιζε το αυτοκίνητο να περάσει και το έσπασε με ρόπαλο (Βίντεο)

Μια περίεργη υπόθεση καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί στη Βουλιαγμένη.

Δράστης ένας οδηγός πολυτελούς τζιπ ο οποίος δυσκολεύτηκε να περάσει από το δρόμο επειδή εκατέρωθεν ήταν παρκαρισμένα δύο άλλα ΙΧ.