Τρίτη 13 Απριλίου 2021 -
Μέτριο

13 °C

Σήμερα, 13. Απριλίου 2021

Συγκλονίζει η δασκάλα που έδωσε το νεφρό της στη μαθήτρια τηςΣυγκλονίζει μία δασκάλα από τις ΗΠΑ που αποφάσισε να κάνει ένα δώρο ζωής σε 8χρονη μαθήτρια της.

Η μικρή Νατάσα γεννήθηκε με νεφρική ανεπάρκεια και υποβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα σε αιμοκάθαρση.

Οι γιατροί είπαν ότι το κοριτσάκι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση νεφρού προκειμένου να μπορέσει να ζήσει φυσιολογικά.

Η μικρή αναγκάστηκε πριν από δύο χρόνια να μετακομίσει στους παππούδες της στο για να βρίσκεται πιο κοντά στο Νοσοκομείο Παίδων και να λαμβάνει εξειδικευμένη περίθαλψη. Οι γονείς της και η δίδυμή αδερφή της Brookelynn ζουν στην Οκλαχόμα.

Βρήκε τον δότη στον πιο απρόσμενο άνθρωπο. Η δασκάλα της Natasha Fuller αποφάσισε να της κάνει ένα μοναδικό δώρο ζωής. «Πραγματικά το σκέφτηκα και προσευχήθηκα πολύ». Ενώ οδηγούσε, έκανε μια στάση και τηλεφώνησε στον άντρα της. «Rich, θέλω να δώσω το νεφρό μου σε μια μαθήτριά μου».

Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν είναι συμβατός δότης, ζήτησε άδεια 8 εβδομάδων από το σχολείο. Οι υπεύθυνοι του σχολείου κάλεσαν τη γιαγιά της μικρούλας στο σχολείο για να της ανακοινώσουν τα υπέροχα νέα με έναν ξεχωριστό τρόπο. «Της δώσαμε ένα κουτί όπου μέσα είχε μια κάρτα με τις λέξεις «it’s a match».

Η γιαγιά της 8χρονης πίστευε ότι την είχαν καλέσει στο σχολείο για να μιλήσουν για τους βαθμούς της ή την κατάσταση της υγείας της. Η συγκινητική στιγμή που ανοίγει το δώρο βιντεοσκοπήθηκε σε βίντεο και όταν το είδαν στο σχολείο έκλαιγαν όλοι.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο