Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συγκλονιστικό: Εσφαξε τη γυναίκα του με 76 μαχαιριές γιατί νόμιζε ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του!



Φριχτό θάνατο από τα χέρια του λέκτορα συζύγου της βρήκε η 39χρονη στο σπίτι τους, για μία παρεξήγηση... Ο σύζυγος έσφαξε την γυναίκα του στον ύπνο τους, αφού νόμιζε ότι τα παιδιά τους, δύο αγόρια δεν ήταν δικά του!

Ο 39χρονος Robert Kerr έσφαξε τη γυναίκα του στο προάστιο Newton Mearns, στη Γλασκώβη με 76 μαχαιριές τον Απρίλιο ενώ οι δύο γιοι τους κοιμόντουσαν στον επάνω όροφο. Έφτιαξε μάλιστα να πιει ένα ζεστό ρόφημα ενώ η γυναίκα του ήταν πλέον νεκρή από τα χτυπήματά του.

Όπως έγινε γνωστό μετά την ομολογία της ενοχής του στο δικαστήριο, ο Robert Kerr έπασχε από κάποια νοητική ανωμαλία κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Είναι το πρώτο έγκλημά του και θα επιστρέψει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Νοέμβριο.

Πολλοί από τους συγγενείς της Xin Xin Liu βρίσκονταν στο δικαστήριο, με κάποιους να ξεσπούν σε κλάματα ακούγοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του φόνου. Η 39χρονη γυναίκα είχε μετακομίσει στη Γλασκώβη πριν από 15 χρόνια για να σπουδάσει νομικά στο πανεπιστήμιο του Aberdeen.

Εκεί συνάντησε και τον Robert Kerr που σπούδαζε υπολογιστές και παντρεύτηκαν το 2003. Ο Robert Kerr είχε γίνει λέκτορας στο West College Scotland ενώ η Xin Xin Liu εκπαιδευόταν για να γίνει μεταφράστρια. Ενώ τους περιέγραφαν ως ένα ήσυχο ζευγάρι, λίγες εβδομάδες πριν από τη φριχτη δολοφονία, ο Robert Kerr είχε τηλεφωνήσει στον γιατρό του και είχε παραπονεθεί για άγχος σχετικά με τη δουλειά και προσωπικά ζητήματα.

Ο Robert Kerr είχε πει πως έπασχε από άγχος, αϋπνία, ενώ έκανε λόγο και για παρανοϊκά συναισθήματα. Μόνο 4 ημέρες πριν από το άγριο φονικό είχε μιλήσει σε μια νοσοκόμα, λέγοντας πως αισθάνεται πολύ καλύτερα. Ήταν στις 26 Απριλίου που επιτέθηκε στη γυναίκα του ενώ κοιμόντουσαν τα παιδιά τους.

"Μόλις σκότωσα τη γυναίκα μου. Την έσφαξα" παραδέχτηκε όταν κάλεσε τις αρχές. "Υπάρχει αίμα παντού". Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα της Xin Xin στο πάτωμα της κουζίνας, με ένα μαχαίρι να είναι ακόμα καρφωμένο πάνω της. "Ανακάλυψα πως δεν ήταν δικά μου τα παιδιά" είπε στους αστυνομικούς. Πίστευε ότι ένας φίλος τους ήταν πατέρας των δύο αγοριών τους.

Μετά από διενέργεια τεστ DNA αποδείχτηκε ότι ο Robert Kerr είναι ο βιολογικός πατέρας των δύο αγοριών. Έκτοτε ο Robert νοσηλεύεται στο Κρατικό Νοσοκομείο στο Carstairs, με έναν γιατρό να καταλήγει στο συμπέρασμα πως η ικανότητά του να ελέγξει τη συμπεριφορά του το μοιραίο βράδυ είχε μειωθεί αισθητά λόγω νοητικής ανωμαλίας.