Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στο δικαστήριο ξανά ο «Ορέστης» της Κύπρου – Συνεχίζονται οι έρευνες με sonar



Ξανά ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής (05/05) 0 35χρονος serial killer της Κύπρου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Να αναφέρουμε, ότι ο «Ορέστης» μέχρι σήμερα έχει ομολογήσει τις δολοφονίες πέντε γυναικών και ενός παιδιού οκτώ ετών, ενώ για το πτώμα της 6χρονης συνεχίζει να επιμένει ότι έφυγε από τη ζωή από εισρόφηση εμεσμάτων και μετά έριξε το άψυχο σώμα της, στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Όπως γράφει το sigmalive.com, παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών ακόμα σορών που ο serial killer της Κύπρου πέταξε στις λίμνες του Μιτσερού και του Ξυλιάτου.

 

Στο σύστημα Sonar οι ελπίδες

Στο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar εναποτίθενται, πλέον, οι ελπίδες να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τη διερεύνηση των δολοφονιών από τον 35χρονο serial killer που έχουν συγκλονίσει τους πάντες και έκαναν ακόμη και διεθνή Μέσα να ασχοληθούν με την υπόθεση. Μεταξύ των δημοσιευμάτων, ήταν και αυτό του BBC που πραγματευόταν τις συνθήκες διαβίωσης των οικιακών βοηθών στην Κύπρο, χαρακτηρίζοντάς τες μάλιστα ως «σύγχρονες σκλάβες».

Το γεωγραφικό σύστημα αναφοράς σάρωσε το Σάββατο (04/05) τον βυθό της «Κόκκινης Λίμνης» και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να διαφανούν σήμερα στη διαδικασία μελέτης των δεδομένων, που έχει καταγράψει.