Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Σπαρακτικό: 15χρονη αποχαιρετά με μια αγκαλιά το αγόρι της μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή



Ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει μια ιστορία αληθινής αγάπης ανάμεσα σε μια 15χρονη και έναν 16χρονο από την Ουαλία.

Μια σπαρακτική μάλιστα ιστορία, το άδοξο τέλος της οποίας το τέλος έγραψε με τον πιο τραγικό τρόπο μία φωτογραφία – «γροθιά» στο στομάχι.

Όταν ο Μπλέικ Ουόρντ και η Στέφανι Έβανς αποφάσισαν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες και ρομαντικές στιγμές κολυμπώντας δεν φαντάζονταν ποτέ ότι αυτές θα κατέληγαν στο χειρότερο εφιάλτη τους.

Ο Μπλέικ παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα, ενώ όταν τον περισυνέλεξαν τα σωστικά συνεργεία δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο τη Στέφανι όσο και την οικογένειά του.

Το 15χρονο κορίτσι δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του στο νοσοκομείο…

Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, η κατάσταση της υγείας του άτυχου αγοριού ήταν μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα γιατροί και οικογένεια να αποφασίσουν να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Τότε, η Στέφανι, συντετριμμένη, σκαρφάλωσε στο κρεβάτι του Μπλέικ και έμεινε μαζί του αγκαλιά έως ότου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η φωτογραφία δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους όλους όσοι την είδα, συγκλονίζοντας και τη μητέρα του κοριτσιού που έζησε από κοντά την τραγωδία.

Η Ρεμπέκα Ρέι είχε μάλιστα συνοδεύσει τα παιδιά στην εξόρμησή τους στο Τιγουίν Νορθ, στις δυτικές ακτές. Όταν ο Μπλέικ και δύο φίλοι του άρχισαν να πνίγονται, αυτή πίστεψε ότι οι κραυγές για βοήθεια από την υπόλοιπη παρέα ήταν γέλια.

«Φτάσαμε την Κυριακή και ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός, έτσι όταν βγήκε ο ήλιος την Τρίτη, φύγαμε κατευθείαν για την παραλία. Ήταν μόλις πέντε λεπτά μπροστά από εμάς. Όταν φτάσαμε, τους άκουσα να φωνάζουν και στην αρχή πίστεψα ότι ήταν γέλια. Μετά είπα στην αδερφή μου: "Μήπως έχουν πρόβλημα;". Παρατήσαμε τα πράγματα και τρέξαμε στα βράχια», εξομολογήθηκε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, το νεαρό αγόρι, το οποίο μετακόμισε στο Γουλβερχάμπτον πριν από έξι μήνες, ήθελε να κάνει καριέρα στο Στρατό και ήταν πολύ γυμνασμένο, αλλά δυστυχώς δεν ήταν τόσο καλός κολυμβητής.

Οι πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στο σημείο από ναυαγοσώστες δεν έφεραν αποτέλεσμα και μεταφέρθηκε έτσι άμεσα με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Άλντερ Χέι του Λίβερπουλ.

Είχε υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες, τις οποίες δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει…

Τα όργανα του 16χρονου δωρήθηκαν έπειτα από επιθυμία της οικογένειάς του.

Η Στέφανι άφησε έξω από το σχολείο τους λουλούδια και ένα συγκινητικό μήνυμα: «Για το μικρό μου αγόρι. Ξέρω ότι τώρα βρίσκεσαι σε ένα καλύτερο μέρος και δεν πονάς. Θα σε κάνω υπερήφανο, το υπόσχομαι, με άλλαξες ως γυναίκα και με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Λυπάμαι τόσο πολύ για αυτό που συνέβη. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά τα ξεπερνούσαμε όλα. Θα σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θα έχεις πάντα μια σημαντική θέση σε αυτήν. Αναπαύσου μικρό μου αγόρι, προσπάθησε να διασκεδάζες πολύ εκεί πάνω. Σε αγαπώ, άγγελέ μου. Καλό ύπνο, Στέφανι».

H 15χρονη δημοσιοποίησε τη συγκλονιστική φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο Facebook και απέτισε φόρο τιμής στο «γοητευτικό, γενναίο, καλοσυνάτο» αγόρι.

«Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ Μπλέικ, πέτα ψηλά μικρό μου αγόρι και θα σε κάνω υπερήφανο, σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα», πρόσθεσε σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού...