Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Σκληροπυρηνική χορτοφάγος ισχυρίζεται πως αρρώστησε όταν την τάισαν πίτσα με ζαμπόν



Μπορεί για τους περισσότερους η πίτσα να είναι ένα λαχταριστό έδεσμα, δεν είναι όμως όλα για όλους.

Μιας και μια ταγμένη χορτοφάγος λέει πως αρρώστησε πραγματικά όταν έφαγε πίτσα που περιείχε ζαμπόν.

Αυτά ισχυρίζεται η 22χρονη Shannon Rich από τη Νότια Ουαλία, πως παρήγγειλε δυο χορτοφαγικές πίτσες από γνωστή αλυσίδα με τον φίλο της, επίσης 22χρονο Paul Davies. Όταν δάγκωσε όμως τις πρώτες μπουκιές, κατάλαβε πως κάτι παράξενο είχε η vegetarian πίτσα. Και είχε δίκιο, μιας και περιείχε ζαμπόν.

«Έφαγα δυο κομμάτια και μετά κοίταξα και να το, είχε κρέας μέσα», λέει η νεαρή φοιτήτρια, «ήταν κρυμμένο και δεν ξέρω καν τι γεύση έχει το κρέας». Η άμεση αντίδρασή της ήταν να επισκεφτεί την τουαλέτα, καθώς το στομάχι της δεν μπόρεσε να αντέξει το ζαμπόν, όπως διατείνεται.

Η Shannon λέει πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη με την απάντηση της πιτσαρίας, η Domino's τη χαρακτήρισε πάντως «απρόθυμη να συνεργαστεί» όταν της πρότεινε να ερευνήσει το θέμα.

Η Louise Butler, εκπρόσωπος της Domino's, είπε: «Μόλις λάβαμε το παράπονο, προσφερθήκαμε αμέσως να παραλάβουμε την πίτσα για να το ερευνήσουμε, αλλά η κυρία Rich ήταν απρόθυμη να συνεργαστεί. Της προσφέραμε επίσης ως κίνηση καλής θέλησης να την αποζημιώσουμε, αν και δεν ακούσαμε ποτέ νέα της»…