Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σεξ, παρανομία, εκβιασμοί και κορίτσια, για την αγορά γης στην Ιερουσαλήμ. Πως εμπλέκουν το Πατριαρχείο. Αποκαλυπτικές συνομιλίες



Θέλετε ένα κορίτσι;; Ένα, δύο, πόσα θέλετε... Τι ηλικία θέλετε να είναι ;
Αυτές οι φράσεις είναι ηχογραφημένες και ο ομιλητής είναι ο Matityahu Dan, πρόεδρος της οργάνωσης Ateret Cohanim και κινητήρια δύναμη του εβραϊκού οικισμού στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Και τα όσα λέει είναι προϊόν εκβιασμών σε ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ιερουσαλήμ από τους οποίους θέλει να τα αποσπάσει τα ακίνητα και να τα κάνει εβραϊκές ιδιοκτησίες.

Γράφει η Μαρία Γιαχνάκη

Τα παρακάτω αποκαλυπτικά στοιχεία έφερε στην επιφάνεια η εβραϊκή εφημερίδα HAARETZ, εξηγώντας πως ένας εβραϊκός οργανισμός υπερ ορθοδόξων , αποσπά παλαιστινιακή γη, ακίνητα από τους ίδιους τους Παλαιστινίους , εγκλωβίζοντάς τους πρώτα με παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες για να τους έχει στο χέρι.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα πρόεδρος της οργάνωσης , συνδέεται και συνεργάζεται με τον δικηγόρο του ελληνορθόδοξου πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ Μούγραμπι, ο οποίος ανακατεύεται πάντα και πρωτοστατεί στις αγοραπωλησίες που κάνει το Πατριαρχείο και στις αποφάσεις που παίρνει ο Πατριάρχης για την διάθεση γης σε εβραϊκές εταιρίες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ