Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του Μπουρντέν



Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα του Άντονι Μπουρνταίν για την αυτοκτονία του γιου της, του Τόνι, όπως τον αποκαλεί χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας στους New York Times, όπου διετέλεσε συντάκτης στο παρελθόν, η συντετριμμένη Γκλάντις Μπουρντέν ανέφερε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι ο γιος της θα έβαζε τέλος στη ζωή του. 

« Είναι απολύτως ο τελευταίος στον κόσμο που θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο», ανέφερε. 

Ο διάσημος σεφ βρέθηκε νεκρός, έχοντας κρεμαστεί με τη ζώνη από το μπουρνούζι του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γαλλία από τον φίλο του Έρικ. 

«Ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο ημέρες», είπε η Γκλάντις Μπουρντέν, που συνομίλησε με τον Έρικ. 

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Τόνι «είχε τα πάντα. Είχε επιτυχία πέρα από τα όνειρά του. Είχε χρήματα πέρα από τα πιο τρελά όνειρά του», ανέφερε. 

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις 

Οι γαλλικές αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τις αιτίες θανάτου του Άντονι Μπουρντέν αν και τα στοιχεία παραπέμπουν ξεκάθαρα σε αυτοκτονία. 

Ο εισαγγελέας Κριστιάν ντε Ροκινί αποκάλυψε ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας υποψιάζουν ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιό του», ενώ στο άψυχο σώμα του Μπουρντέν δεν υπάρχουν σημάδια βίας. 

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν εάν ο διάσημος σεφ ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Η σύντροφός του, Άζια Αρτζέντο, αποχαιρετά τον Άντονι Μπουρντέν: Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου

Με μια λιτή ανακοίνωση, την οποία «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν, αποχαιρέτησε τον διάσημο σεφ.

«Ο Άντονι έδινε όλο του τον εαυτό σε ό,τι έκανε. Το λαμπερό, ατρόμητο πνεύμα του, άγγιξε και ενέπνευσε τόσο πολλούς, και η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε σύνορα. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι παραπάνω από συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και την δική μου» ανέφερε στην ανακοίνωσή της, που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Μπουρντέν και Αρτζέντο ήταν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Αρτζέντο εθεάθη στο Παρίσι να γελάει με τον ρεπόρτερ Ούγκο Κλεμέντ. Είναι άγνωστο, όπως σημειώνει η Daily Mail, αν η Αρτζέντο ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Μπουρντέν. 

Δύο ώρες πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του Μπουρντέν, η Αρτζέντο είχε ανεβάσει ένα Instagram story, που έδειχνε την ίδια να φοράει ένα μπλουζάκι, που έγραφε «να πάτε να γ@@@@ όλοι» και έγραφε «ξέρεις ποιος είσαι». 

Η τελευταία φωτογραφία του Αντονι Μπουρντέν στο Instagram της ήταν στις 30 Μαΐου. Τον έδειχνε να κάθεται και να κρατά σημειώσεις, πάνω σε ένα πλοίο.