Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021 -
Μέτριο

8 °C

Σήμερα, 9. Δεκεμβρίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Υπόνοιες για νέα στοιχεία από τη μητέραΗ έκκληση από τη μητέρα του μικρού Μπεν σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές. Αφήνει υπόνοιες πως οι ερευνητές έχουν στη διάθεσή τους νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης.

Το σπαρακτικό μήνυμα που συνόδευε φωτογραφία του και ανέβασε στην επίσημη σελίδα αναζήτησής του στο facebook

Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ μίλησε ένα μήνα μετά τη συμπλήρωση 26 ετών από την εξαφάνισή του. Υπαινίχθηκε πως η αστυνομία έχει νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Η Kerry Needham μίλησε για την εξαφάνιση, προτρέποντας όποιον έχει πληροφορίες για το που έχει ταφεί να μιλήσει. Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε το 1991 ενώ βρίσκονταν στην Κω. Επιβεβαιώνει πως οι ερευνητές εργάζονται πάνω σε νέους πιθανούς οδηγούς που μπορει να οδηγήσουν στην εξιχνίασης της πολύκροτης υπόθεσης.

«Αν και τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, υπάρχουν πολλά που γίνονται στο παρασκήνιο στις έρευνες αναζήτησης για τον Μπεν», έγραψε στην επίσημη σελίδα αναζήτησής του στο facebook.

Ζήτησε από τους followers να μοιραστούν μια φωτογραφία του μικρού Μπεν με ένα σπαρακτικό μήνυμα. «Το όνομά μου είναι Ben Needham. Εξαφανίστηκα στις 24 Ιουλίου 1991. Ήμουν 21 μηνών όταν είχα ένα δύστυχημα στην Κω. Η οικογένειά μου προσπαθεί να με βρει και να με φέρει πίσω σπίτι. Με χρειάζονται, τους χρειάζομαι. Σας παρακαλώ πείτε σε κάποιον που βρίσκομαι».