Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 -

Προκαλούν σοκ οι ομολογίες τρομοκρατών της Χαμάς: Πατέρας, γιος και ξάδελφος δήλωσαν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν (Video)Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν περιγραφές μελών της Χαμάς, πατέρα και γιου, που κακοποίησαν, βίασαν και στη συνέχεια σκότωσαν Ισραηλινή όμηρο.

Τα δύο μέλη της Χαμάς, o 47χρονος Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και ο 18χρονος γιος του, Αμπντάλα, συνελήφθησαν στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες. 

Κατά την ανάκρισή τους από τον ισραηλινό στρατό παραδέχθηκαν ότι προέβησαν σε φρικιαστικές πράξεις εναντίον μιας Ισραηλινής ομήρου.

Ο 47χρονος είπε ότι βρήκε μια γυναίκα που «ούρλιαζε» και «έκλαιγε» σε ένα σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας. «Έκανα αυτό που έκανα, τη βίασα… Την απείλησα με το όπλο μου για να της βγάλω τα ρούχα, θυμάμαι ότι φορούσε τζιν σορτσάκι, αυτό είναι όλο», είπε το μέλος της Χαμάς.

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, μετά ο ξάδερφός μου και μετά φύγαμε, αλλά ο πατέρας μου τη σκότωσε όταν τελειώσαμε με τους βιασμούς», είπε ο 18χρονος γιος του Άχμαντ Ράντι.

«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε. Στο πρώτο σπίτι βρήκα μια γυναίκα και τον σύζυγό της. Τους βάλαμε φωτιά και τους σκοτώσαμε. Ήταν γύρω στα 40», πρόσθεσε ο 18χρονος.