Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σπάνια φωτογραφία συγκινεί τους θαυμαστές τηςΟι φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της αδικοχαμένης πριγκίπισσας είναι αρκετά σπάνιες και παραμένουν στα χέρια της οικογένειας. Ο αδερφός της Τσαρλς Σπένσερ, μοιράστηκε μια από αυτές τις υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες στο Instagram, με τον ίδιο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα να χαμογελούν ως ανέμελα παιδιά με την μητέρα τους στον κήπο της οικογενειακής τους έπαυλης. 

Ο ίδιος ποζάρει σε μια κούνια δίπλα στην μετέπειτα πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ η μητέρα τους, η Φράνσις Σανδ Κιντ ποζάρει και αυτή πίσω από τα δύο παιδιά της.

«Η μητέρα μου, η Νταϊάνα και εγώ, περίπου το 1967»,«Εγώ θα ήμουν 3 ετών και η Νταϊάνα 5 ή 6. Λατρεύω το πόσο ευτυχισμένος φαίνεται ο καθένας μας». «Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, η μητέρα μου μου έδωσε το παρατσούκλι «Buzz» – επειδή με έβλεπε να έχω την ατελείωτη ενέργεια μιας μάλλον χαρούμενης – και πολυάσχολης – μέλισσας».

 

Μια οικογένεια με πέντε αδέρφια, όπου ζουν μόνο τα τρια από αυτά

Η Νταϊάνα και ο Τσαρλς ήταν τα δύο από τα πέντε παιδιά που γεννήθηκαν από τη Φράνσις και τον Τζον, τον όγδοο λόρδο του Σπένσερ. Μεγάλωσαν με δύο μεγαλύτερες αδελφές, τη Σάρα και την Τζέιν, ενώ είχαν επίσης και έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Τζον, ο οποίος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του το 1960.

Οι Σάρα και Τζέιν αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο Τσαρλς, από την ανανεωμένη φήμη της πριγκίπισσας και έπειτα, απέκτησε μια ζωηρή θέση στα ταμπλόιντ μιλώντας για την αγαπημένη του αδερφή.