Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πρίγκιπας Harry: Συνέλαβαν τον ετεροθαλή αδελφό της κοπέλας του!



Μπορεί ως τώρα όλα να έμοιαζαν τέλεια στο ειδύλλιο του πρίγκιπα Harry και της αγαπημένης του Meghan Markle, τα σύννεφα όμως δεν άργησαν να έρθουν. Αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε και ανησύχησε το παλάτι... και φυσικά αφορά τον ετεροθαλή αδελφό της ηθοποιού. 

Ο Thomas Markle Jr που είχε μιλήσει πρόσφατα στην Daily Mail για την αδελφή του Maghan και την αδυναμία που της έχει τόσο εκείνος, όσο και ο πατέρας τους, συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και για σοβαρή απειλή στην σύντροφό του. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο αδελφός της κοπέλας του πρίγκιπα Harry κατηγορείται για επίθεση στην ερωμένη του με όπλο, που κατείχε παράνομα. 

Ο 50χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέθυσε και πάνω στον καβγά απείλησε την σύντροφό του με όπλο. Εκείνη έτρεξε και κλειδώθηκε στο μπάνιο, από όπου και κάλεσε την αστυνομία. Λίγο αργότερα οι Αρχές τον συνέλαβαν, στο σπίτι που συγκατοικεί με την κοπέλα την οποία απείλησε με το όπλο, Delene Blount

Μετά το περιστατικό, ο ετεροθαλής αδελφός της Meghan Markle, ήταν υπό κράτηση και για να αφεθεί ελεύθερος, χρειάστηκε να καταβληθεί χρηματική εγγύηση του ύψους 1.500 δολαρίων, χρήματα που έδωσε η πρώην σύζυγός του, Tracy. 

Όσο για την οικογένειά του; Η ετεροθαλής αδελφή του σίγουρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, λίγο αφότου η φωτογραφία του Thomas Markle Jr, από τη σύλληψή του έκανε το γύρο του διαδικτύου.