Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πέθανε και άφησε πίσω ... 130 χήρες!



Στην αγκαλιά των ουρί του μουσουλμανικού παραδείσου ταξίδεψε μουσουλμάνος πρώην ιερέας από τη Νιγηρία, που είχε (το 2008) τουλάχιστον 86 συζύγους επί Γης.

Ο Μοχάμεντ Μπέλο Αμπουμπακάρ, γνωστός και ως Μπάμπα Μασάμπα, άφησε την τελευταία πνοή του στο σπίτι του το Σάββατο σε ηλικία 93 ετών, ενώ την Κυριακή κηδεύτηκε παρουσία μεγάλου πλήθους.

Η εφημερίδα «Daily Trust» της Νιγηρίας αναφέρει ότι ο άντρας είχε 86 συζύγους το 2008, οπότε έγινε γνωστή η πολυγαμία του από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, και, όταν πέθανε, τον έκλαψαν συνολικά 130 χήρες! Μάλιστα, κάποιες από αυτές φέρεται ότι εγκυμονούν! Σε σχετικό ρεπορτάζ του το 2008 το BBC ανέφερε ότι ο Αμπουμπακάρ είχε τουλάχιστον 170 παιδιά, αλλά η «Daily Trust» αναφέρει ότι τα ορφανά είναι τώρα 203.

Μερικές από τις συζύγους που είχαν μιλήσει τότε είχαν πει ότι η γνωριμία μαζί του έγινε επειδή είχαν πάει να ζητήσουν από αυτόν βοήθεια για διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. «Δεν τις ψάχνω, αυτές έρχονται σε εμένα. Σκέφτομαι ότι είναι θέλημα θεού και τις παντρεύομαι» είχε σχολιάσει ο Μπάμπα Μασάμπα.