Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

μουσουλμανος



Κάθε ώρα 667 μουσουλμάνοι ασπάζονται τον Χριστιανισμό – Το θαύμα της πίστης παρά τις διώξεις

Μπορεί το Ισλάμ, σύμφωνα με κάποιες στατιστικές να καταγράφεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον κόσμο σήμερα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια θαυμαστή τάση: ο αριθμός των μουσουλμάνων που ασπάζονται τον Χριστιανισμό είναι πρωτοφανής στην ιστορία.



Ορκίστηκε ο πρώτος μουσουλμάνος που μπήκε στην Ελληνική Αστυνομία

Το σημερινό πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με τη συμμετοχή του στις επετειακές εκδηλώσεις και ολοκληρώνεται το απόγευμα με την ομιλία που θα απευθύνει στο «Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη». Ο πρωθυπουργός έφτασε στην γαλλική πρωτεύουσα το βράδυ του Σαββάτου, μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα, απευθείας μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε στο Βερολίνο.



Άγνοια ελληνικής κυβέρνησης για το τι σημαίνει Μουσουλμάνος και τι Τούρκος - Αυτό εκμεταλλεύεται ο Ερντογάν

Καμία ελπίδα εκλογίκευσης τελικά δεν υπάρχει στην ελληνική πραγματικότητα και ειδικά με αυτό το «αυτογκόλ» που έβαλε η ελληνική κυβέρνηση με την πρόσκληση και επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη.

Θέμα iellada.gr



Μουσουλμάνος έκοψε τα δάχτυλα της 21χρονης συζύγου του επειδή συνέχισε τις σπουδές της!

Να προχωρήσει με τη ζωή της προσπαθεί πλέον η Χάβα Ακτέρ από το Μπαγκλαντές, μετά την φρικιαστική περιπέτεια που πέρασε στα χέρια του πρωήν άντρα της ο οποίος δεν δεχόταν η σύντροφός του να πάρει το πτυχίο της.



Ορλί: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης

Αυτή είναι η φωτογραφία του 39χρονου Ziyed Β.  που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Le Parisien, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά στρατιωτών στο αεροδρόμιο του Ορλί όταν πήρε το όπλο από μια γυναίκα στρατιωτικό .



Πέθανε και άφησε πίσω ... 130 χήρες!

Στην αγκαλιά των ουρί του μουσουλμανικού παραδείσου ταξίδεψε μουσουλμάνος πρώην ιερέας από τη Νιγηρία, που είχε (το 2008) τουλάχιστον 86 συζύγους επί Γης.

Ο Μοχάμεντ Μπέλο Αμπουμπακάρ, γνωστός και ως Μπάμπα Μασάμπα, άφησε την τελευταία πνοή του στο σπίτι του το Σάββατο σε ηλικία 93 ετών, ενώ την Κυριακή κηδεύτηκε παρουσία μεγάλου πλήθους.