Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Περιμένουν δίδυμα Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν;



Τελευταία φορά που το διάσημο ζεύγος απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ ήταν λίγο πριν τις γιορτές, καθώς υπήρξε έντονη φημολογία για επικείμενο διαζύγιο.

Οι τότε πληροφορίες, ήθελαν τον Τζορτζ Κλούνεί και την Αμάλ Αλαμουντίν να ζουν ήδη χωριστά, να ετοιμάζονται να χωρίσουν μια κοινή περιουσία ύψους 300 εκατ. δολαρίων και έφεραν ως έναν από τους βασικούς λόγους του χωρισμού το γεγονός οτι δεν έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η έλευση του 2017 πιθανότατα διαλύει αυτά τα μαύρα σύννεφα, καθώς οι νέες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να αναμένει δίδυμα και μάλιστα πολύ σύντομα, τον Μάρτιο.

Οι πληροφορίρε μεταδόθηκαν από την «Daily Star» που επικαλείται πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον της Αλαμουντίν στη Βηρυττό, όπου και ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα νέα στη διάρκεια των γιορτών.

Από την πλευρά του λαμπερού ζεύγους πάντος τηρείται σιγή ιχθύος... Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν, που αν ισχύει το δημοσίευμα είναι 5-6 μηνών έγκυος, ήταν πριν από ενάμιση μήνα. Οπου τίποτα στην σιλουέτα της δεν πρόδιδε εγκυμοσύνη...