Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αμάλ Αλαμουντίν



O Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ κάνουν λόγο για «πόλεμο κατά της αλήθειας, των δημοσιογράφων και των γυναικών»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγος Αμάλ μίλησαν σε ένα συνέδριο στην Οξφόρφη και ανέφεραν πως υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος κατά της αλήθειας, των δημοσιογράφων και των γυναικών



Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ: Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι

Περιμένουν το τρίτο τους παιδί οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν; Αν πιστέψουμε τις φήμες, τότε εκείνη είναι έγκυος και μάλιστα «μετά το πρώτο τρίμηνο», 4 χρόνια μετά τη γέννηση των δύο τους παιδιών.

Ο 60χρονος ηθοποιός και η 43χρονη δικηγόρος παντρεύτηκαν στη Βενετία το 2014 και πριν από 4 χρόνια υποδέχτηκαν στη ζωή τους τα δίδυμά τους, Ella και Alexander.



Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βγάζει στο «σφυρί» την αγαπημένη του Harley Davidson

Έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα και αγαπημένα υπάρχοντά του είναι Τζορτζ Κλούνεϊ, όμως για καλό σκοπό.


«Γεια σας, είμαι ο σύζυγος της Αμάλ»: Ετσι συστήθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε ομιλία

Ο διάσημος ηθοποιός, εμφανίστηκε στην σκηνή του « Variety's Power of Women» λέγοντας: «Γεια σας. Είμαι ο Τζορτζ. Ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ».



Mιανμάρ: Η Αμάλ Κλούνεϊ δικηγόρος των δημοσιογράφων που κρατούνται για κατοχή κυβερνητικών εγγράφων

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνει εντάχθηκε στη νομική ομάδα που εκπροσωπεί τους δύο δημοσιογράφους του Reuters, οι οποίοι κρατούνται στη Μιανμάρ κατηγορούμενοι για κατοχή απόρρητων κυβερνητικών εγγράφων.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο της.



Αγνώριστη η Amal Alamuddin

 Η πανέμορφη σύζυγος του George Clooney βρέθηκε στο ετήσιο Halloween party των Casamigos, της εταιρείας με τεκίλες που διαθέτει ο σύζυγός της, και απλά εντυπωσίασε με το look της, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την δεκαετία των 70's.