Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Πασίγνωστη τραγουδίστρια πέθανε μετά από εντερική επιπλοκή! (Βίντεο)



Αφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν «προστατευόμενη» του Πρινς και μια από τις διασημότερες pop stars των 80’s, ωστόσο οι καταχρήσεις και τα ναρκωτικά είχαν ως αποτέλεσμα να της κοπεί νωρίς το νήμα της ζωής.

Το 1994 μετά από υπερβολική δόση κοκαΐνης, η «Vanity», κατά κόσμον, Ντενίζ Μάθιους, απέκτησε σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια με την οποία πάλευε εδώ και περίπου δυο δεκαετίες.

Την Δευτέρα ο οργανισμός της δεν άντεξε και η Ντενίζ Μάθιους «έφυγε» από την ζωή μετά από μια μικρή εντερική επιπλοκή.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «VANITY»:

Γεννήθηκε στον Καναδά και εργαζόταν ως ηθοποιός σε δεύτερους ρόλους, αλλά και περιστασιακά ως μοντέλο το 1982, εως ότου την ανακάλυψε ο Πρινς και την έκανε frontwoman του γυναικείου του group «Vanity 6».

Oι δυο τους είχαν έρθει πολύ «κοντά» ενώ σε συνέντευξη της στο «Jet Magazine» η «Vanity» είχε πει για τον Πρινς πως «είναι ο μόνος άνδρας που αγάπησα πραγματικά».
Την δεκαετία του ’90 η «Vanity» γύρισε την πλάτη της στη βιομηχανία του θεάματος και αφιερώθηκε στην πίστη της στον Χριστιανισμό, μιλώντας με περιφρόνηση για την πρώην καριέρα της, για την οποία έλεγε πως της προκαλούσε δυστυχία.