Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ορκωμοσία Τραμπ: Η πρώτη σύζυγός του θα παραστεί



Σε λίγες ώρες θα ορκιστεί ο 45ος πρόεδρος της χώρας Ντόναλντ Τραμπ έχοντας στο πλευρό του μία σύζυγο, δύο πρώην συζύγους, πέντε παιδιά και οκτώ εγγόνια!

Και μπορεί η δεύτερη σύζυγός του, η  53χρονη ηθοποιός Μάρλα Μαπλς να είναι φειδωλή στις δηλώσεις της για τον νέο πρόεδρο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την 67χρονη πρώτη του σύζυγο Ιβάνα Τραμπ, πρώην μοντέλο από την Τσεχία, η οποία πολύ πριν εκλεγεί πρόεδρος ο Αμερικανός Μίδας με συνεντεύξεις της είχε δηλώσει ότι πίστευε πολύ στην εκλογή του.

Η Ιβάνα Τραμπ με την οποία ο νέος πλανητάρχης έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Ντόναλντ τζούνιορ, τον Έρικ και την Ιβάνκα, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην συζύγου της είχε δηλώσει στο περιοδικό People 'όταν ρωτήθηκε αν θα τον ψηφίσει: «Φυσικά θα τον ψηφίσω, θα διοικήσει την χώρα όπως και τις επιχειρήσεις του, θα διαπραγματεύεται. Και ξέρει πώς να παίρνει αποφάσεις».

Την Πέμπτη το απόγευμα η Ιβάνα Τραμπ «συνελήφθη» από τους δημοσιογράφους καθώς έβγαινε από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη για να αναχωρήσει για την Ουάσινγκτον όπου μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια της θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου. Κομψή με γαλάζιο γούνινο παλτό, ασορτί τσάντα και ριγέ κοστούμι η Ιβάνα όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν ο Τραμπ θα είναι ένας καλός πρόεδρος απάντησε: «Ναι, σίγουρα θα είναι».

Η δεύτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, η ηθοποιός Μάρλα Μαπλς, η από τον γάμο της με τον νέο πρόεδρο έχει αποκτήσει μια κόρη, την 23χρονη Τίφανι, θα παραστεί και εκείνη στην τελετή ορκωμοσίας του πρώην συζύγου της. Η ηθοποιός είναι η γυναίκα που έγινε η αιτία να πάρει διαζύγιο από την Ιβάνα το 1992 ο Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να την παντρευτεί και οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να διατηρούσε σχέση με την Μαπλς κατά την διάρκεια του γάμου του με τον πρώτη του σύζυγο.