Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Οδηγός λεοφωρείου μετέδιδε live στο Facebook τη στιγμή της σύγκρουσης με φορτηγό



Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουγγαρία  όταν το λεωφορείο που μετέφερε Ρουμάνους επιβάτες συγκρούστηκε μετωπικά  με ένα φορτηγό, ενώ ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι του φαίνεται πως έκανε live  μετάδοση στο Facebook την ώρα της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τα ρουμάνικα ΜΜΕ, που επικαλούνται την ουγγρική Αστυνομία, όλοι οι επιβάτες του μικρού λεωφορείου, καθώς και ο οδηγός, δηλαδή επτά άνδρες και δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες, σε απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων από τη Βουδαπέστη. Όλα τα θύματα είναι Ρουμάνοι, διευκρίνισε το υπουργείο Εξωτερικών της βαλκανικής χώρας.

Πολλοί ρουμανικοί ενημερωτικοί ιστότοποι δημοσιοποιούν σήμερα ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο οδηγός του μικρού λεωφορείου να ασχολείται με το κινητό του την ώρα που βρισκόταν στον δρόμο. Μάλιστα, τον βλέπει κανείς να χαμογελά, διαβάζοντας στην οθόνη τα σχόλια που είχαν αναρτήσει χρήστες του διαδικτύου.

Ο οδηγός του minibus στρέφει στη συνέχεια προς τον δρόμο την κάμερα του τηλεφώνου του και βλέπει κανείς το όχημά του να περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να κάνει προσπέραση. Από το απέναντι ρεύμα έρχεται το φορτηγό και το βίντεο διακόπτεται ξαφνικά.

Σύμφωνα με την ουγγρική Αστυνομία και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίσθηκε ελαφρά.

Για τις συνθήκες του δυστυχήματος διεξάγεται έρευνα.

Δείτε το βίντεο: