Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

O Τραμπ αρνείται να δει τους πρωταθλητές του NBA!



Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν καταλαβαίνει από… παραδόσεις και φρόντισε να το αποδείξει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Είθισται κάθε χρόνο η πρωταθλήτρια ομάδα του NBA να επισκέπτεται στον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ωστόσο αυτή η μακρά παράδοση θα τερματιστεί φέτος.

Με τους παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να έχουν ταχθεί ανοικτά κατά του Τραμπ και τον Λευκό Οίκο να παίζει «κρυφτούλι» σχετικά με την πρόσκληση προς τους πρωταθλητές, οι δηλώσεις του Στεφ Κάρι προκάλεσαν την αντίδραση του Τραμπ.
«Δεν ανέχομαι τα πράγματα που λέει ο Τραμπ, όπως και εκείνα που δεν λέει. Mε τον να μην πάω στον Λευκό Οίκο θα δώσω έμπνευση για μια αλλαγή. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Δεν νομίζω πως το να μην πάω στον Λευκό Οίκο θα κάνει τα πάντα καλύτερα, όμως αυτή είναι η ευκαιρία μου να πω κάποια πράγματα με την πράξη μου», είπε ο σούπερ σταρ των Γουόριορς κι η απάντηση του Τραμπ ήρθε μέσω twiter.

«Το να βρεθείς ως η πρωταθλήτρια ομάδα στον Λευκό Οίκο αποτελεί τιμή. Ο Στέφ Κάρι όμως αμφιταλαντεύεται, οπότε η πρόσκληση αποσύρεται», ανέφερε το τελευταίο του μήνυμα κι οι απαντήσεις των πρωταθλητών αναμένονται με ενδιαφέρον.