Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Σταλόνε δημοσίευσε παλιές φωτογραφίες του γέρου σκύλου του



Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Ρόκι», μόλις μοιράστηκε το πιο όμορφο αφιέρωμα στον σκύλο του, Μπούτκους.

Ο 70χρονος ηθοποιός γράφει: «Όταν ήμουν 26, εντελώς άφραγκος, πήγαινα στο πουθενά πολύ γρήγορα, είχα δυο παντελόνια που με το ζόρι μου έκαναν, ένα ζευγάρι παπούτσια με τρύπες και τα όνειρα του να γίνω επιτυχημένος, ήταν πολύ μακρινά… Αλλά είχα τον σκύλο μου τον Μπούτκους, τον καλύτερο και έμπιστο φίλο μου, που πάντα γελούσε με τα αστεία μου, ανεχόταν τις κυκλοθυμίες μου και ήταν το μόνο ζωντανό ον που με αγαπούσε γι’ αυτό που ήμουν!»

Έχετε αρχίσει ήδη να δακρύζετε; Περιμένετε, γιατί τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Το 1971 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Σταλόνε και τον σκύλο του. «Ήμασταν και οι δυο αδύνατοι, πεινασμένοι και ζούσαμε σε ένα σπίτι πάνω από μια στάση του μετρό. Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο, αναγκάστηκα να τον πουλήσω για 40 δολάρια, γιατί δεν μπορούσα να αγοράσω το φαγητό του. Μετά, όταν έπαιξα στον «Ρόκι», μπόρεσα να τον πάρω πίσω, αλλά ο καινούργιος ιδιοκτήτης ήξερε ότι ήμουν απελπισμένος και μου τον πούλησε για 15 χιλιάδες δολάρια… Άξιζε και την παραμικρή δεκάρα.»

Ο Ρόκι κέρδισε Όσκαρ, οι δυο τους δεν χώρισαν ποτέ και ο Μπούτκους πρωταγωνίστησε σε δυο ταινίες πριν πεθάνει το 1981.

Ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε μόλις μοιράστηκε το πιο όμορφο αφιέρωμα στον σκύλο του, Μπούτκους.

«Όταν ήμουν 26, εντελώς άφραγκος, πήγαινα στο πουθενά πολύ γρήγορα… είχα τον σκύλο μου τον Μπούτκους, τον καλύτερο φίλο μου.»

«Πάντα γελούσε με τα αστεία μου και ανεχόταν τις κυκλοθυμίες μου και με αγαπούσε γι’ αυτό που ήμουν!’

«Ήμασταν και οι δυο αδύνατοι, πεινασμένοι και ζούσαμε σε ένα σπίτι πάνω από μια στάση του μετρό.»

«Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, αναγκάστηκα να τον πουλήσω για 40 δολάρια, επειδή δεν μπορούσα να αγοράσω το φαγητό του.»

«Μετά, ως εκ θαύματος, έπαιξα στον Ρόκι και μπόρεσα να τον πάρω πίσω.»

«Αλλά ο καινούργιος ιδιοκτήτης ήξερε ότι ήμουν απελπισμένος και μου τον πούλησε 15 χιλιάδες δολάρια… Άξιζε και την παραμικρή δεκάρα.»

Ο Ρόκι κέρδισε Όσκαρ, οι δυο τους δεν χώρισαν ποτέ και ο Μπούτκους πρωταγωνίστησε σε δυο ταινίες πριν πεθάνει το 1981.