Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022 -

Ο μπαμπάς κάνει τατουάζ στο κεφάλι για να μοιάζει με του καρκινοπαθούς γιου τουΤον Μάρτιο του 2015, ο 8χρονος Γκάμπριελ διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι (αναπλαστικό αστροκύτωμα). Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρεθεί ο όγκος τον άφησε χωρίς μαλλιά και με μια ουλή στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του.

«Ο γιος μου ήταν πολύ ντροπαλός μετά την επέμβαση. Ένιωθε σαν τέρας» δήλωσε ο 28χρονος Τζος από το Κάνσας των ΗΠΑ στο ABC News.
Τον Αύγουστο του 2015, ο Τζος αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του και να κάνει ένα τατουάζ που να μοιάζει με την ουλή του Γκάμπριελ, σε μια προσπάθεια να του τονώσει την αυτοπεποίθηση. «Εάν ο κόσμος θέλει να σε κοιτάζει επίμονα, τότε θα πρέπει να κοιτάζει και τους δυο μας» είπε ο Τζος στον γιο του όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να κάνει το τατουάζ.

Ο Γκάμπριελ λατρεύει το τατουάζ του μπαμπά του και λέει σε όλους ότι είναι πλέον σαν δίδυμοι.
Η κίνηση του Τζος όχι μόνο έδωσε θάρρος στον Γκάμπριελ αλλά ήταν και ο λόγος που κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «Καλύτερος καραφλός μπαμπάς» που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός για παιδιά με καρκίνο St. Baldrick's Foundation.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 55 μπαμπάδες οι οποίοι ξύρισαν το κεφάλι τους ως ένδειξη υποστήριξης για τα παιδιά τους που διαγνώστηκαν με καρκίνο. Η φωτογραφία του Τζος και του Γκάμπριελ συγκέντρωσε περισσότερες από 5.000 ψήφους και οι δυο τους αναδείχθηκαν νικητές.