Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μπρους Γουίλις: Το πρώτο βίντεο με τον ηθοποιό μετά τη διάγνωση με άνοια- Τα γενέθλια και οι στιγμές που συγκινούν (ΒΙΝΤΕΟ)



Επιμέλεια: Kατερίνα Φραγκουλάκη

Ήταν 17 Φεβρουαρίου, όταν η κόρη του διάσημου και πολυαγαπημένου ηθοποιού Μπρους Γουίλι, ανακοίνωσε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πως ο πατέρας της διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Μια είδηση που για ακόμα μια φορά σόκαρε τους θαυμαστές του καλλιτέχνη, αφού ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2022, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η οικογένεια είχε αναφέρει τον Φεβρουάριο: «Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις.

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση», προσθέτει.

Η χθεσινή μέρα όμως για τον ηθοποιό, ήταν μια σπουδαία μέρα, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα.

Πιο συγεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής η πρώην σύζυγος του, Ντέμι Μουρ, ανήρτησε στο instagram, ένα βίντεο, στο οποίο ο ηθοποιός φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος. Στο πλευρό του εκτός από την σταρ Ντέμι Μουρ, βρισκόταν και η νυν συζυγός του Έμα Χέμινγκ καθώς και οι κορούλες του.
Όλοι μαζί τραγουδούν και χαίρονται αυτές τις όμορφες γιορτινές στιγμές. Μετά μάλιστα από μεγάλο χρονικό διάστημα ο ηθοποιός μιλάει μπροστά στην κάμερα, χαμογελάει και τραγουδάει. όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή από τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Δείτε το βίντεο

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Βίντεο όμως στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανήρτησε και η συζυγός του Εμα Χέμινγκ, από αγαπημένες του στιγμές, γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι η αληθινή αγάπη και θα τον αγαπάω για πάντα. Χρόνια πολλά, γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλιά του είναι να συνεχίσετε να προσεύχεστε για εκείνον, επειδή είναι ευαίσθητη ψυχή. Σας ευχαριστώ που τον αγαπάτε και τον φροντίζετε».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)