Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Μπρους Γουίλις



Παρουσιάστρια πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον Μπρους Γουίλις

Από την ίδια ασθένεια που πάσχει ο Μπρους Γουίλις διαπιστώθηκε ότι νοσεί η πρώην αμερικανίδα παρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς.

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Πέμπτη, η πρώην σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια και πρωτοπαθή προοδευτική αφασία. Η ομάδα φροντίδας της 59χρονης ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με δελτίο Τύπου.



Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Μ.Γουίλις – «Δεν ξέρουμε πόσος χρόνος του απομένει»

Η κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού Μπρους Γουίλις φαίνεται να επιδεινώνεται όσο περνούν οι εβδομάδες.

Ο ηθοποιός περνά πλέον τις μέρες με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ αλλά και την πρώην σύζυγό του Ντεμι Μουρ και τα πέντε παιδιά του.



Μπρους Γουίλις: Η σπάνια έξοδος μετά τη διάγνωση με άνοια

Παπαράτσι στο Λος Αντζελες  φωτογράφησαν τον Μπρους Γουίλις σε μία σπάνια έξοδο από το σπίτι του, από τότε που διαγνώσθηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης, ήταν μέσα σε ένα τζιπ, στη θέση του συνοδηγού, φορώντας ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα.

Η υγεία του Γουίλις επιδεινώνεται ραγδαία.



H κόρη του Μπρους Γουίλις αποκαλύπτει και συγκινεί: «Ακόμα με θυμάται....»

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα Γουίλις, μίλησε στη Vogue, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ζει ο 68χρονος πατέρας της την καθημερινότητά του, που έχει διαγνωστεί με άνοια.



Μπρους Γουίλις : H συγκλονιστική ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ για τα 14χρόνια γάμου

Επιμέλεια: Kατερίνα Φραγκουλάκη. 



Μπρους Γουίλις: Το πρώτο βίντεο με τον ηθοποιό μετά τη διάγνωση με άνοια- Τα γενέθλια και οι στιγμές που συγκινούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμέλεια: Kατερίνα Φραγκουλάκη