Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Μπρους Γουίλις : H συγκλονιστική ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ για τα 14χρόνια γάμου



Επιμέλεια: Kατερίνα Φραγκουλάκη. 

Δεκατέσσερα χρόνια γάμου, δεκατέσσερα χρόνια κοινού βίου συμπληρώνουν σήμερα ο αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός Μπρους Γουίλις με τη συζυγό του Έμα Χέμινγκ.
Και η ανάρτηση της συζύγου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης συγκινεί για ακόμα μια φορά. Αφορμή και εμπνεύση για τα τόσο όμορφα λόγια στάθηκε μια κίνηση, γεμάτη απο ευαισθησία, μιας καλής της φίλης.

Γράφει η Έμα Χέμινγκ
«Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια γάμου με τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Ξύπνησα με την καρδιά μου γεμάτη, αλλά αυτό που έχω συνέχεια στο μυαλό μου είναι μια πράξη καλοσύνης που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας από χθες καθώς με ενέπνευσε.

Σε μια σχολική εκδήλωση των παιδιών μας, είπα σε μια φίλη μου ότι αύριο είναι η επέτειος του γάμου μου. Λίγο αργότερα, η φίλη μου μου έστειλε μήνυμα ότι άφησε “κάτι μικρό” για εμένα στην πόρτα του σπιτιού μου. Ήταν ένα γλυκό μπουκέτο με λουλούδια και μια κάρτα πάνω που έγραφε “χαρούμενη επέτειο”» έγραψε η Έμα Χέμινγκ, αναρτώντας και τη φωτογραφία από τα λουλούδια .
«Με έκανε να σκεφτώ πόσο διαφορετικά ζουν αυτές τις “ειδικές ημέρες” όσοι φροντίζουν ανθρώπους με ανίατες ασθένειες. Διότι, ο άνθρωπός μας κάποτε μπορούσε να θυμάται αυτά τα γεγονότα ενώ τώρα απλά δεν γίνεται. Το συμπέρασμά μου είναι ένα. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει έναν άνθρωπο, μην ρωτάτε τον εαυτό σας τι να κάνετε για να τον βοηθήσετε, απλά κάντε το. Σ' αγαπώ Τζούλια. Έκανες αυτή τη μέρα ξεχωριστή για εμάς», κατέληξε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις.

Αξίζει να σημειωθεί πως:

-Ήταν 17 Φεβρουαρίου, όταν η κόρη του διάσημου και πολυαγαπημένου ηθοποιού Μπρους Γουίλι, ανακοίνωσε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πως ο πατέρας της διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Μια είδηση που για ακόμα μια φορά σόκαρε τους θαυμαστές του καλλιτέχνη, αφού ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2022, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την υποκριτική-.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η οικογένεια είχε αναφέρει τον Φεβρουάριο: «Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις.

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση», πρόσθεσε.

 

 

Συγκίνηση όμως στους Followers, προκάλεσε και η ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ το βράδυ της Κυριακής καθώς ο σταρ είχε τα γενέθλιά του.

Έγραψε η Έμα Χέμινγκ: «Είναι η αληθινή αγάπη και θα τον αγαπάω για πάντα. Χρόνια πολλά, γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλιά του είναι να συνεχίσετε να προσεύχεστε για εκείνον, επειδή είναι ευαίσθητη ψυχή. Σας ευχαριστώ που τον αγαπάτε και τον φροντίζετε», αναρτώντας ένα βίντεο με όμορφες και αγαπημένες στιγμές.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)