Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μισέλ Ομπάμα: Η πόρτα μου είναι ανοιχτή στην Μελάνια Τραμπ



Στις 20 Ιανουαρίου δεν είναι μόνο ο Μπαράκ Ομπάμα που θα παραδώσει την σκυτάλη στον νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, θα «παραδώσει» την θέση της στην νέα Πρώτη Κυρία της χώρας, την γοητευτική Μελάνια Τραμπ.

Η δημοφιλής Μισέλ Ομπάμα έδωσε την Δευτέρα το βράδυ μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ για το τηλεοπτικό κανάλι CBS και για πρώτη φορά αποκάλυψε τι συζήτησε με την Μελάνια Τραμπ, όταν οι δύο Πρώτες Κυρίες συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο μετά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

«Η προσφορά μου στην Μελάνια ήταν "Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αυτά που δεν γνωρίζεις μέχρι να έρθεις εδώ, έτσι η πόρτα είναι ανοιχτή, όπως της είπα και όπως είπε σε μένα η Λόρα Μπους», ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα και λίγο αργότερα τόνισε πάλι: «Η πόρτα είναι ανοιχτή. Αυτή ήταν στην πραγματικότητα η ουσία της συνάντησης».

Η Μισέλ Ομπάμα υποστήριξε ότι ήταν πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της «διαδόχου» της και τόνισε την βοήθεια που είχε λάβει η ίδια από την Λόρα Μπους, την σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του νεότερου, τον οποίο είχε διαδεχθεί στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Η Λόρα Μπους δεν ήταν τίποτε άλλο παρά καταδεχτική και εξυπηρετική και η ομάδα της ήταν εκεί για την δική μου ομάδα καθ' όλη αυτή την διάρκεια της διαδικασίας των οκτώ ετών», είπε η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ είχε κρατήσει χαμηλό προφίλ κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της, αλλά σε μια ομιλία της στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δέχθηκε αρνητική κριτική γιατί μέρη της ομιλίας της ήταν αντιγραφή προηγούμενων ομιλιών της Μισέλ Ομπάμα. Πάντως, μέχρι τα μέσα του νέου έτους η κομψή Μελάνια δεν θα βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, αλλά θα παραμείνει στην Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει το σχολικό έτος ο 10χρονος γιος της Μπάρον.