Τρίτη 04 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

24 °C

Σήμερα, 4. Αυγούστου 2020

Μελβούρνη: Τρεις άστεγοι νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιοΤρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο της Μελβούρνης, στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα τρία άτομα πιστεύεται πως ήταν άστεγοι και είχαν βρει καταφύγιο για τη νύχτα στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά στην Ballarat Road, στην περιοχή Footscray, γύρω στις 11:30 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ υπήρξαν αναφορές για απανωτές εκρήξεις. Οι αυτόπτες μάρτυρες αδυνατούσαν να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους ανθρώπους, καθώς η φωτιά ήταν πολύ δυνατή και ο καπνός πυκνός.

«Άκουσα δυνατές φωνές, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το τι πρόκειται», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας ονόματι Μουχαμάντ. «Τότε είδα να ρίχνουν νερό στο κτίριο, αλλά η φωτιά ήταν ήδη πολύ μεγάλη», πρόσθεσε.

Τα τρία άτομα εντοπίστηκαν σε ένα δωμάτιο μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Η Πυροσβεστική ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια της φωτιάς, ενώ η αστυνομία αναζητεί το πως βρέθηκαν εκεί μέσα οι τρεις άνθρωποι.