Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μέγκαν και Κέιτ δεν θέλουν να βλέπουν η μια την άλλη, τσακώθηκαν Γουίλιαμ και Χάρι



Τα πρώτα σύννεφα πάνω από το παλάτι του Κένσιγκτον, τελικά, δεν άργησαν να έρθουν, αποδεικνύοντας ότι οι παρεξηγήσεις μέσα στις οικογένειες και τα αλληλοκαρφώματα μέσα στα σόγια δεν ξεχωρίζουν βασιλείς και κοινούς θνητούς. 

 

Αν και το παλάτι τον τελευταίο χρόνο προσπαθεί να καλλιεργήσει την εικόνα των αγαπημένων κουνιάδων Κέιτ και Μέγκαν, τα πράγματα, όπως αποδεικνύεται είναι τελείως διαφορετικά, επηρεάζοντας και τα δυο αδέλφια, Γουίλιαμ και Χάρι.

Οπως φαίνεται η έλευση της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια και το τέλος της μονοκρατορίας της Κέιτ Μίντλετον ως το νεότερο, ωραιότερο, ισχυρότερο, δημοφιλές, φωτογενές και άκρως fashion μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι κάτι που πέρασε αδιάφορο από την πλευρά των Κέιμπριτζ.

Ηταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν εισέβαλε στη βασιλική οικογένεια η Μέγκαν Μαρκλ στρέφοντας επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και αφήνοντας ένα βήμα πιο πίσω την Κέιτ Μίντλετον η οποία είχε συνηθίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή να παίζει χωρίς ανταγωνισμό.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν η νέα και η ωραία και η Κέιτ Μίντλετον η παλιά. Και μπορεί ο παλιός να είναι πάντα αλλιώς αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Μέγκαν Μαρκλ αποδείχθηκε… τυφώνας που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Και την Κέιτ Μίντλετον. Τα ΜΜΕ παγκοσμίως έπαθαν αμόκ, το στιλ της περιζήτητο, το Meghan Effect εκτόπισε το Kate Effect, ο τρόπος που έσπαγε το βασιλικό πρωτόκολλο θεωρήθηκε χαριτωμένος και αύξησε τη δημοφιλία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η αμεσότητά της συγκρίθηκε ευθέως με αυτή της Νταϊάνας και οι Βρετανοί έπαθαν απλά… φρενίτιδα. 

Μέχρι πρότινος αυτό δεν φαινόταν να πειράζει διόλου την Κέιτ Μίντλετον. Τουλάχιστον αυτό έβγαινε προς τα έξω, μιας και όπως αποκαλύπτει τώρα η Daily Mail εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για κακές σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών.

Οι οποίες τώρα επιβεβαιώνονται.

Οι ίντριγκες, η ζήλια και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα δύο δημοφιλέστερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποκαλύφθηκε μετά την ανακοίνωση ότι Μέγκαν και Χάρι μετακομίζουν από το Λονδίνο, στο Γουίνδσορ προκειμένου να μείνουν στο… σπιτάκι του κήπου της Οικίας Φρόγκμορ που βρίσκεται εντός της έκτασης του κάστρου. Και όταν λέμε σπιτάκι του κήπου δεν εννοούμε κανένα μικρό σπίτι αλλά ένα σπίτι με 10 κρεβατοκάμαρες που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του Χάρι και της Μέγκαν με τον ερχομό του παιδιού τους. Λέγεται μάλιστα ότι στο Λονδίνο μετακομίζει και η μητέρα της Μέγκαν Ντόρια και θεωρείται βέβαιο ότι θα μείνει μαζί με το ζευγάρι στο σπιτάκι του Φρόγκμορ, σε δική της πτέρυγα.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι τώρα μένει στο σπιτάκι του κήπου στο Κένσιγκτον, το οποίο έχει μόλις δύο κρεβατοκάμαρες και είναι εξαιρετικά μικρό.

 

Και ενώ το παλάτι δημοσίως υποστηρίζει ότι απλά δεν υπήρχε άλλο σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Λονδίνο για να διατεθεί στο ζευγάρι, του οποίου οι ανάγκες μεγαλώνουν με την έλευση του νέου μέλους στην οικογένεια, φαίνεται ότι τα αίτια της φυγής του Χάρι με την Μέγκαν από το παλάτι του Κένσιγκτον είναι πολύ βαθύτερα.  «Δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο ως επίσημη κατοικία στο Λονδίνο»,«περιμένουν ένα μωρό με τον επόμενο χρόνο και προφανώς χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο», «το ζευγάρι επέλεξε το Γουίνδσορ γιατί σημαίνει πολλά για αυτούς, είναι ο τόπος όπου παντρεύτηκαν», λένε βασιλικές πηγές, την ώρα που άτομα του περιβάλλοντος των δύο γιων του Καρόλου δίνουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το πώς Γουίλιαμ και Χάρι κατέληξαν να… χωρίζουν τα τσανάκια τους.

«Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, απλά δεν ταιριάζουν» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον των Χάρι και Γουίλιαμ μιλώντας στη Daily Mail.

Οι φήμες για εντάσεις μεταξύ των Σάσεξ και των Κέιμπριτζ, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα υπάρχουν εδώ και μήνες. Και πραγματικά μοιάζει απίστευτο ότι τα δυο αδέλφια που ήρθαν ακόμη πιο κοντά μετά το θάνατο της μητέρας τους Νταϊάνας χτίζοντας μια σχέση που έμοιαζε ακλόνητη, τώρα τσακώνονται. Οι ρωγμές στις σχέσεις τους, επιμένει η Daily Mail, προήλθαν εξαιτίας της συμπεριφοράς των συζύγων τους που τους παρασέρνουν. Φίλος των Κέιμπριτζ επιμένει ότι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει είναι μεταξύ Κέιτ και Μέγκαν.

Η κίνηση για μετακόμιση του ζευγαριού στο Φρόγκμορ πάντως, δεν είναι απλή, αφού Χάρι και Μέγκαν θα κάνουν το μέρος επίσημη κατοικία τους, βάση όχι μόνο της οικογένείας τους αλλά και των δράσεών τους. Μέχρι τώρα η βάση τους ήταν το παλάτι του Κένσιγκτον. Ωστόσο το Κένσιγκτον είναι επίσης βάση και του Γουίλιαμ με την Κέιτ και εκπροσωπούσε και τις δύο οικογένειες. Δηλαδή όλες οι ανακοινώσεις που αφορούσαν τα δυο ζευγάρια έβγαιναν από το παλάτι του Κένσιγκτον, ενώ είχαν και κοινά social media. Επίσης κοινή ήταν και η βάση των φιλανθρωπικών τους δράσεων.

Τώρα όλα αυτά θα παύσουν και οι Κέιμπριτζ θα εξακολουθήσουν να έχουν ως βάση το Κένσιγκτον ενώ οι Σάσεξ το Φρόγκμορ.

Δηλαδή δεν θα περάσουν απλά τα επόμενα χρόνια στο Φρόγκμορ όπως Γουίλιαμ και Κέιτ έζησαν για χρόνια στο Νόρφολκ μεγαλώνοντας εκεί τον πρίγκιπα Τζορτζ, αλλά το Φρόγκμορ θα γίνει ουσιαστικά ο οίκος τους και η βάση της δράσης τους.

Για κάποιους αυτό μοιάζει λογικό καθώς οι δράσεις του αυριανού διάδοχου του θρόνου θεωρείται ότι πρέπει να είναι πλήρως διαχωρισμένες από τον πρίγκιπα Χάρι που δεν προορίζεται για κάποιο αξίωμα.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση για τη μετακόμιση στο Φρόγκμορ ελήφθη ενώ ανακαινίζεται το διαμέρισμα δίπλα σε αυτό του Γουίλιαμ και της Κέιτ. Ενα διαμέρισμα 22 δωματίων του οποίου η ανακαίνιση κοστίζει περί τα 4,5 εκατ. λίρες.

Μέχρι πρότινος εκεί έμεναν οι Γκλαουσέστερ αλλά έφυγαν προκειμένου να μετακομίσουν σε ένα μικρότερο σπίτι και να επιτρέψουν -όπως εικαζόταν αρχικά- στον Χάρι και στην Μέγκαν να μείνουν δίπλα στον Γουίλιαμ και στην Κέιτ.

Σίγουρο πάντως είναι ότι ο τυφώνας Μέγκαν και η επιρροή που ασκεί στον Χάρι δεν αρέσει και πολύ στην βασιλική οικογένεια. Και αν η Κέιτ και ο Γουλίαμ είναι οι τελευταίοι που αντέδρασαν στην Αμερικανίδα του παλατιού, η πρώτη που φαίνεται να είχε αντιδράσει ήταν η ίδια η βασίλισσα, η οποία τα είχε ψάλει ένα χεράκι στον εγγονό της τόσο για το γεγονός ότι η Μέγκαν ήθελε ντε και καλά να πάρει μια συγκεκριμένη τιάρα για το γάμο που δεν ήθελε όμως να της την δώσει η Ελισάβετ καθώς και για το γεγονός ότι ο εγγονός της φώναζε στους υπαλλήλους του παλατιού προκειμένου να κάνουν τα χατίρια της συντρόφου του.

Να σημειωθεί ότι το παλάτι του Κένσιγκτον αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επ’ αυτών.