Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 -
Rain showers

14 °C

Σήμερα, 27. Μαΐου 2020

Μαρία Μενούνος: Η στιγμή που αποκάλυψε στους γονείς της την μάχη της με τον καρκίνο!Η Μαρία Μενούνος έκανε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μιλώντας στο περιοδικό People…

Τώρα η παρουσιάστρια περιγράφει τη στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, τονίζοντας ότι τους ενημέρωσε μόλις τρεις ημέρες πριν από την επέμβαση.

Όπως εξήγησε η Μαρία Μενούνος, αυτή ήταν και η πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρει, γιατί εκείνη την περίοδο ο όγκος της μητέρας της μεγάλωνε.

Η Μαρία Μενούνος έκανε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μιλώντας στο περιοδικό People… Τώρα η παρουσιάστρια περιγράφει τη στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, τονίζοντας ότι τους ενημέρωσε μόλις τρεις ημέρες πριν από την επέμβαση. Όπως εξήγησε η Μαρία Μενούνος, αυτή ήταν και η πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρει, γιατί εκείνη την περίοδο ο όγκος της μητέρας της μεγάλωνε.

 

Περιγράφοντας τη στιγμή που μαζί με τον αρραβωνιαστικό της μίλησαν στους γονείς της, λέει στη συνέντευξή της: «Πήγαμε στο δωμάτιό τους και τους είπα “έχουμε κάτι να σας πούμε”. Κάθε φορά που το λέω αυτό, ο κόσμος λέει “είσαι έγκυος” και ήταν κάπως “όχι, δεν είναι κάτι καλό”».

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Είπα "θέλω να καταλάβεις ότι εσύ έχεις καρκίνο στον εγκέφαλο, δεν είναι όμως όλοι οι όγκοι καρκινικοί. Βρήκαμε έναν όγκο μέσα μου. Θα κάνουμε επέμβαση την Πέμπτη"».

Η είδηση φυσικά σόκαρε τους γονείς της, ωστόσο η παρουσιάστρια διατήρησε μια θετική στάση, την οποία, όπως λέει, παίρνει από τη μητέρα της. «Ήταν πάντα θετική», είπε μιλώντας για τη μητέρα της και τονίζοντας ότι ο στόχος της είναι απλά να παραμείνει όσο χαρούμενη και ήρεμη γίνεται.