Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

32 °C

Σήμερα, 3. Αυγούστου 2020

Λονδίνο: Σε αυτό το ξενοδοχείο ίσως και να σας επιτεθεί ενάς μανιακός δολοφόνοςΔεν είναι όλα τα ξενοδοχείο ήσυχα και ασφαλή, σε αυτό μπορεί να μην σταθείτε και τόσο τυχεροί.

Ο λόγος για το Hollow Hotel στο Λονδίνο όπου δημιουργήθηκε σε στυλ 19ου αιώνα, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο H.H. Holmes (ο πρώτος serial killer ever) για να σκοτώνει τα θύματά του.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να το επισκεφτείτε να είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία αφού ανά πάσα στιγμη μπορεί κάποιος μανιακός να σας επιτεθεί.

Η θεατρική ομάδα που έχει στήσει το σκηνικό, το περιγράφει ως "μία τρομακτική ψυχολογική εμπειρία, διαδραστική και εντυπωσιακή που αντλεί την έμπνευση της από τα ιστορικά γεγονότα που περιβάλλουν τον πρώτο και πιο τρομακτικό ψυχοπαθή δολοφόνο των ΗΠΑ, τον H.H. Holmes, τον άνθρωπο που σκότωσε και τα 27 του θύματα μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείων. Αν ακούσετε τους ψιθύρους στους διαδρόμους που θα σας κυκλώνουν, ίσως χάσετε τον εαυτό σας, καθώς κάθε στροφή που παίρνετε σας καλεί να εμβαθύνετε τόσο στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, έως ότου να είναι αδύνατον να επιστρέψετε".

Eσείς τολμάτε;