Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το κατσίκι που νομίζει ότι είναι… σκύλος!



Το κατσίκι Hobo είναι διαφορετικό από τις άλλες κατσίκες και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι προτιμά να κάνει παρέα με... σκύλους σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.

To συγκεκριμένo πυγμαίo κατσίκι, ένος είδος από την Αφρική λατρεύει να πηγαίνει για βόλτες, να κάθεται στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του στον καναπέ και να παίζει με τους φίλους του, τους σκύλους.

Όταν το ζώο ανακαλύφθηκε από την Tarcy Flowers τον περασμένο Αύγουστο η σημερινή ιδιοκτήτριά του δεν μπορούσε να αντισταθεί να του βρει ένα σπίτι. Η αφοσιωμένη ιδιοκτήτρια μάλιστα υπεβαλε ακόμη και αίτηση για ειδική άδεια στην κυβέρνηση ώστε να είναι σε θέση να βγάζει το μικρό κατσίκι βόλτα έξω στους δρόμους τραβόντας βέβαια τα βλέμματα στο πάρκο.

Η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών είπε για το κατσικάκι που υιοθέτησε: «Ο Hobo είναι το πιο παράξενο κατσικάκι που έχω συναντήσει ποτέ. Είναι ένα ιδιόμορφο μικρό αγόρι, εγώ πραγματικά πιστεύω ότι δεν έχει ιδέα ότι είναι κατσίκι και νομίζει ότι είναι ένα σκυλί. Έχω άλλες δύο κατσίκες, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον Hobo καθώς λειτουργούν σαν πραγματικές κατσίκες. Εκείνο είναι πιο ευτυχισμένο όταν είναι με τα σκυλιά.»

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους το κατσίκι βρέθηκε σοβαρά ελιποβαρές και με σπασμένα κέρατα και μεταφέρθηκε σε ειδικό νοσοκομείο. Το νοσοκομείο δημοσίευσε την φωτογραφία του στο Facebook για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι η Tracy που είδε την ανακοίνωση αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Ώστόσο όταν το πήρε στο σπίτι παρατήρησε ότι είχε περισσότερη επαφή με τα σκυλιά του σπιτιού παρά με τις άλλες δύο κατσίκες! «Ο Hobo τώρα έρχεται βόλτα με τα άλλα σκυλιά κάθε μέρα και μένει μαζί υπάκουα.

Περιμένει να βγούμε έξω καθημερινά και αν δεν τον πάρω μαζί βελάζει και με ψάχνει σε όλο το σπίτι. Τα βλέμματα που μας ρίχνουν οι άνθρωποι όταν περπατούν και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ένα κατσίκι δίπλα τους είναι ανεκτίμητη. Τα περισσότερα σκυλιά τον μυρίζουν και δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι ένα σκυλί. Και μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καν ότι δεν είναι ένα σκυλί ενώ μια κυρία με πλησίασε και με ρώτησε «τι ράτσα είναι το σκυλί γιατί μοιάζει τόσο πολύ σαν μια κατσίκα» λέει η Tracy.

Πάντως το γεγονός είναι ότι ο Hobo είναι πλέον μέλος της οικογένειας!