Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ζωοΤο μοναδικό ζώο που τρώει πικάντικες και καυτερές τροφές

Μόνο δυο είδη θηλαστικών δείχνουν προτίμηση σε πικάντικες καυτερές γεύσεις.

Το ένα είναι ο άνθρωπος και το άλλο είναι οι κινέζικες μυγαλές.Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου μετά τον εντοπισμό ενός ματωμένου κεφαλιού από ζώο έξω από την επιχείρηση Κρητικού επιχειρηματία.

Το περίεργο αυτό εύρημα, ένα κεφάλι γουρουνιού, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία.Γεννήθηκε ένα σπάνιο μωρό πάντα! Ο λόγος ... οι ιδιαίτεροι γονείς του!

Το πρώτο μωρό πάντα από γονείς που ζουν ο ένας ελεύθερος στη φύση και ο άλλος σε καθεστώς αιχμαλωσίας γεννήθηκε νωρίς χθες στην νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν.Θεσπρωτία: Πήγε να σώσει το ζώο του και επεσε σε πηγάδι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 43χρονου άνδραΑλβανικής υπηκοότητας στην περιοχή Πυρί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας ,όταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπεσε σε πηγάδι .Γιατί μιλάμε στους σκύλους όπως στα μωρά;

Και ποιος δεν το έχει κάνει. Με το που βρισκόμαστε απέναντι σε ένα μωρό είναι σαν να χάνουμε την ικανότητα να σχηματίσουμε κανονικές προτάσεις.Εσείς βλέπετε το θανατηφόρο ζώο στη φωτογραφία; (Φωτό)

Σε αυτή τη φωτογραφία κρύβεται ένα σπάνιο και επικίνδυνο πλάσμα. Η εικόνα ελήφθη βόρεια του Σίδνεϊ και ο φωτογράφος που την τράβηξε, την δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα προτρέποντας τον κόσμο να βρει που κρύβεται το καλά καμουφλαρισμένο ζώο.