Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Καθυστέρησαν και έκατσαν κάτω από το αεροπλάνο για να μη φύγει!



Στις παρακάτω φωτογραφίες απαθανατίζεται η στιγμή κατά την οποία ένα ζευγάρι που έχει χάσει την πτήση του επειδή έχει καθυστερήσει, κάθεται οκλαδόν στο διάδρομο απογείωσης με τις αποσκευές του, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το αεροπλάνο να φύγει!

Το ζευγάρι είχε κάνει κράτηση σε μια πτήση της Air China από το Πεκίνο προς το ανατολικό λιμάνι της πόλης της Σαγκάης στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου. Έφτασαν, όμως, στην πύλη επιβίβασης όταν ήδη πια είχε κλείσει με το προσωπικό να τους ενημερώνει ότι δεν μπορούν πλέον να επιβιβαστούν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror, απελπισμένη να κάνει την συγκεκριμένη, προγραμματισμένη πτήση τους, η σύζυγος φέρεται να έσυρε το σύζυγό της μέσα από την πύλη, «γκρεμίζοντας» αρκετούς εργαζόμενους στην πορεία της.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έτρεξε στον διάδρομο μαζί με τις βαλίτσες του και κατευθύνθηκαν προς το αεροπλάνο πριν αυτό ξεκινήσει.

Στις ιδιαίτερα παράξενες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα φαίνεται να κάθεται οκλαδόν κάτω από το αεροπλάνο, στο διάδρομο απογείωσης καθώς προσπαθούσε να πείσει τους υπαλλήλους να αφήσουν την ίδια και τον σύζυγό της να επιβιβαστούν και να κάνουν την πτήση τους.

Εν τω μεταξύ, ο άνδρας στεκόταν όρθιος κάτω από το αεροσκάφος μαζί με τις αποσκευές του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Επαναλάμβαναν μάλιστα ότι δεν είχαν ενημερωθεί για την ώρα επιβίβασης στο αεροσκάφος από τους αρμόδιους και γι’ αυτό είχαν καθυστερήσει. Φυσικά οι ισχυρισμοί τους ήταν ανίσχυροι καθώς οι κάρτες επιβίβασης έγραφαν με σαφήνεια ποια ήταν η ώρα που θα επιβιβάζονταν και θα αναχωρούσε το αεροσκάφος.

Τελικά, όχι μόνο δεν επιβιβάστηκαν, αλλά τους επιβλήθηκε κράτηση και πρόστιμο...

ptisi1ptisi2ptisi3ptisi4ptisi5