Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

καθυστέρηση



Έπλεκε καθε φορά που αργούσε το τρένο- πούλησε το κασκόλ και πλούτισε!

Κάποιοι χαζεύουν στο κινητό, άλλοι διαβάζουν βιβλίο ή εφημερίδα. Μερικοί απλά μονολογούν βρίζοντας, κάθε φορά που περιμένουν υπομονετικά στη στάση το λεωφορείο ή το τρένο. Αυτή η γυναίκα έπλεκε. Και έγινε viral.



Με καθυστέρηση η χορήγηση των εμβολίων στην Ελλάδα

Αντιφατική είναι εικόνα των εμβολιασμών στην Ελλάδα. Ενώ έχουμε ένα από τα πλουσιότερα εθνικά εμβολιαστικά προγράμματα, διαπιστώνεται τελικά ότι τα εμβόλια γίνονται με καθυστέρηση, ειδικά στα παιδιά, θέτοντας σε κίνδυνο την ανοσία της αγέλης.



Ερευνα για νέο κρούσμα καθυστέρησης πληρωμών από τα ΕΛΤΑ

Νέα «υπόθεση ΔΕΗ» φαίνεται να απασχολεί τα ΕΛΤΑ καθώς, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός, τα κρατικά ταχυδρομεία δεν απέδωσαν στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) χρήματα που εισέπραξαν από εργάτες γης για την αγορά εργοσήμων.



Αλαλούμ με τον κοινωνικό τουρισμό

Αλαλούμ  προκαλέσει η σημαντική καθυστέρηση της έκδοσης προκήρυξης που αφορά στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.



Το ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αργείτε στη δουλειά

Aν είστε κι εσείς από τα άτομα που όσο και να προσπαθούν, πάντα καταφέρνουν να αργούν έστω και πέντε λεπτά, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.



Το υπουργείο καθυστερεί τις ρυθμίσεις για τα τιμολόγια της ΔΕΗ

Παρά τις εξαγγελίες του υπουργείου για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ΔΕΗ, οι καταναλωτές συνεχίζουν να πληρώνουν το ρεύμα πανάκριβα.

Το τμήμα των λογαριασμών που αφορούν στις χρεώσεις ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΥΚΩ και ΕΤΜΕΑΡ παραμένει ως έχει.