Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023 -

Κατεχόμενα: Διήμερη επίσκεψη του αντιπροέδρου της Τουρκίας – Κοινή συνέντευξη με ΤατάρΣτα κατεχόμενα θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, για διήμερη επίσκεψη [φωτογραφία, επάνω, του gaste24.com από παλαιότερη συνάντηση Τατάρ (αριστερά) – Οκτάι] .

Κοινή συνέντευξη με Τατάρ

Οπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο κ. Οκτάι φτάνει στις 11 το πρωί, στις 11.30 θα συναντηθεί με τον Ερσίν Τατάρ και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη 1.00 το μεσημέρι ο κ. Οκτάι θα μεταβεί στη «βουλή» και στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ.

Στις 18.30 ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στο κλειστό στάδιο της κατεχόμενης Μόρφου που έχει σχέση με το πρωτόκολλο νεολαίας και αθλητισμού (το οποίο είχε υπογραφεί πρόσφατα στην Αγκυρα).

Στις 19.30 θα συμμετάσχει στα εγκαίνια ενός προγράμματος μεταξύ της Ενωσης Δήμων Τουρκίας και της αντίστοιχης στα κατεχόμενα.

Ομιλία και συναντήσεις

Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, ο Φουάτ Οκτάι θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Επιχορηγήσεις επιχειρηματικότητας» στην «κεντρική τράπεζα».

Το μεσημέρι της ίδια ημέρας θα επισκεφθεί το «πανεπιστήμιο» κοινωνικών επιστημών Αγκυρας που βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Ακολούθως θα μεταβεί στο Πέργαμος όπου θα συναντηθεί με γυναίκες παραγωγούς και επιχειρηματίες.