Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εκρήξεις και πυρκαγιά στο Άγαλμα της Ελευθερίας (φωτογραφίες+βίντεο)



Πολλαπλές εκρήξεις στο νησί που φιλοξενεί το Άγαλμα της Ελευθερίας στις ΗΠΑ σημειώθηκαν σήμερα, Δευτέρα, ενώ ακολούθησε μεγάλη φωτιά.

Στην εκκένωση της περιοχής γύρω από το Άγαλμα της Ελευθερίας προχώρησαν για προληπτικούς λόγους οι αμερικανικές Αρχές, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκαν εκρήξεις σε τρεις εγκαταστάσεις με προπάνιο. Για λόγους ασφαλείας, δόθηκε και η εντολή για την εκκένωση, με την επιχείρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες πως υπάρχει ένας τραυματίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα δεδομένα για την συγκεκριμένη παράμετρο.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Την ίδια ώρα, αμερικανικά ΜΜΕ επανέρχονται για τον τραυματία που αναφέραμε παραπάνω. Πρόκειται για έναν εργάτη που τραυματίστηκε αλλά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και φαίνεται πως η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Το Άγαλμα της Ελευθερίας δεν έχει υποστεί ζημιές και η εκκένωση δεν αφορά σε ολόκληρο το Λίμπερτι Άιλαντ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο: