Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ηνωμένο Βασίλειο: 77χρονη ηρωίδα έβγαλε νοκ άουτ 3 ληστές



Η συνταξιούχος Winifred Peel από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν στο ATM όταν την προσέγγισαν οι Piper Dumitru, Lorin Geblescu και Felix Stoica.

Ένας από τους νεαρούς την έσπρωξε και θυμήθηκε πως ήταν νωρίτερα στην τράπεζα Barclays. Της είπε πως δεν δουλεύει το ATM και μετά αναγνώρισε τον δεύτερο κακοποιό που είχε βγει νωρίτερα από την ίδια τράπεζα.

Ένας από τους κακοποιούς πάτησε το κουμπί για να κάνει ανάληψη 200 λιρών και τότε συνειδητοποίησε πως θέλουν να την κλέψουν. Αμέσως τον έπιασε από τον γιακά και χτύπησε το κεφάλι του στο ΑΤΜ 3 φορές για να τους σταματήσει.

Μετά από αυτοί οι τρεις νεαροί τράπηκαν σε φυγή, με τις αρχές να τους συλλαμβάνουν λίγο αργότερα. "Δεν νοιάστηκαν πώς θα επηρέαζαν τη ζωή μου. Σίγουρα αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Δεν θα έχω πλέον την αυτοπεποίθηση που είχα κάποτε", δήλωσε η 77χρονη γυναίκα.

Οι τρεις νεαροί παραδέχτηκαν ότι έκαναν ένα τρομερό λάθος, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Dumitru καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλακή, ο Golescu σε 18 μήνες φυλακή και ο Stoica σε 2 χρόνια φυλακή.

Σούπερ γιαγιά! 77χρονη έβγαλε νοκ άουτ 3 ληστές - Το έβαλαν στα πόδια