Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ινδία: Χτύπησε με βαριοπούλα εθελοντή στο κεφάλι, αντί για τα καρπούζια (Βίντεο)



Παραλίγο τραγωδία σε φεστιβάλ στη νότια Ινδία, κατά την διάρκεια μια ιδιαίτερης παράστασης ένας άνδρας με δεμένα μάτια χτύπησε κατά λάθος έναν εθελοντή με βαριοπούλα στο κεφάλι.

Οι δύο άντρες, που προσφέρθηκαν εθελοντικά, να είναι πεσμένοι στο έδαφος, ενώ δίπλα τους κείτονται καρπούζια και καρύδες, τα οποία χτυπάει με βαριοπούλα ο στρατιωτικός, έχοντας καλυμμένα τα μάτια του με ένα μαντήλι, ώστε να μην βλέπει.

Την παράσταση παρακολουθούσαν δεκάδες άνθρωποι που αντιδρούν με επιφωνήματα κάθε φορά που η βαριοπούλα περνάει ξυστά από το σώμα του πρώτου άνδρα, και καταλήγει με επιτυχία πάνω στα φρούτα. Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά του δεύτερου εθελοντή, ο στρατιωτικός δεν εκτίμησε σωστά την ακριβή θέση των καρπουζιών,​ με αποτέλεσμα να αστοχήσει και η βαριοπούλα να πέσει πάνω στο κεφάλι του πεσμένου στο έδαφος άνδρα, ο οποίος παρέμεινε λιπόθυμος για αρκετή ώρα. 

Λίγο αργότερα, στο βίντεο διακρίνεται το θύμα να στέκεται στα πόδια του, ενώ δεκάδες άτομα βρίσκονται γύρω του και ακουμπούν το κεφάλι του. Παραμένει άγνωστο εάν ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.