Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Η ψυχρή αντίδραση της Ελισάβετ οταν έμαθε για το τροχαίο της Νταιάνα!



Αίσθηση προκαλούν οι πρώτες αντιδράσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, οταν πληροφορήθηκε το θανατηφόρο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταιάνα.«Κάποιος πρέπει να πείραξε τα φρένα», ήταν η πρώτη ψυχρή αντίδραση της βασίλισσας.

 

Την στιγμή εκείνη η βασίλισσα δεν ήξερε πως η πριγκίπισσα είχε χάσει τη ζωή της από το τροχαίο με τον Ντόντι αλ Φαγέντ, στο Παρίσι. Η αποκάλυψη, που για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας τώρα, φιλοξενείται στο νέο βιβλίο της Ingrid Seward «Ένα εσωτερικό πορτρέτο της Βασίλισσας με τα δικά της λόγια». Το σχόλιο της συγγραφέως αναφέρει ότι η αντίδραση αυτή της Ελισάβετ αποκαλύπτει την «ασυνήθιστη και προβληματική» σχέση μεταξύ των δύο γυναικών.

«Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που ήταν παρών όταν η βασίλισσα έμαθε τα νέα αρχικά, εκείνη είπε: "Κάποιος πρέπει να έχει πειράξει τα φρένα"», λέει η συγγραφέας στην Daily Mail. Την εποχή εκείνη, η βασίλισσα αντιμετώπισε πολλά αρνητικά σχόλια, καθώς δεν είχε διακόψει τις διακοπές της στο Μπαλμόραλ αμέσως αφότου έγινε γνωστό πως η Νταϊάνα είχε σκοτωθεί τελικά στο τροχαίο. Υπήρξε επίσης και διαμάχη για το αν θα έπρεπε η σημαία του Μπάκιγχαμ να κυματίζει μεσίστια σε ένδειξη πένθους.