Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μίλησε για τα παιδιά της, την υγεία της, τους Ζουλού, αλλά δεν είπε κουβέντα για τον Αλβέρτο!



Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ανυπομονεί να επιστρέψει στο πριγκιπάτο και στα δύο παιδιά της, τον 6χρονο διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ζακ και την δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Η 43χρονη, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική, με νέα της ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε απόσπασμα από το podcast, στο οποίο μίλησε για όλα ή σχεδόν για όλα...

Στην συνέντευξη η σύζυγος του 63χρονου πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, που από τον περασμένο Μάρτιο βρίσκεται στην Νότιο Αφρική, ανέφερε πόσο της λείπουν τα παιδιά της και τόνισε ότι «αν υπάρχει κάποια μητέρα εκεί έξω που έχει αποχωριστεί τα παιδιά της επί μήνες θα αισθάνεται το ίδιο όπως κι εγώ». Στην ίδια συνέντευξη η Σαρλίν μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της, που την έχει καθηλώσει στην γενέτειρά της και είπε ότι έχει ήδη υποβληθεί σε μια επιτυχή επέμβαση, αισθάνεται καλά και δυνατή, αλλά θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μια τελευταία επέμβαση, πριν εγκαταλείψει τη Νότιο Αφρική για να επιστρέψει στο πλούσιο πριγκιπάτο.

princess_charlene
 
 Η γοητευτική Σαρλίν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ενότητα των Ζουλού της Νοτίου Αφρικής, η οποία έχει δεχθεί πλήγμα μετά τον θάνατο του βασιλιά Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι τον περασμένο Μάρτιο και τον ατέρμονο πόλεμο για τον θρόνο, που ξέσπασε αμέσως μετά μεταξύ των πέντε συζύγων και των 28 παιδιών του. Στενή φίλη του βασιλιά των Ζουλού η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική για να παρευρεθεί στην κηδεία του και έκτοτε, μια λοίμωξη ωτορινολαρυγγολογικής φύσεως την κράτησε μακριά από το Μονακό. Βέβαια, οι «κακές γλώσσες» και τα σχετικά δημοσιεύματα σε γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά περιοδικά δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν πως ο γάμος της Σαρλίν και του Αλβέρτου περνά σοβαρή κρίση εδώ και μήνες, από όταν 34χρονη Βραζιλιάνα ζητά από τον γόνο των Γκριμάλντι να αναγνωρίσει την 15χρονη κόρη της ως βιολογικό του τέκνο. Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε το 2005, την ίδια περίοδο που ο πρίγκιπας έβγαινε με την Σαρλίν ενώ είχε, ήδη, αποκτήσει δύο εξώγαμα τέκνα.

Ο Αλβέρτος επικαλείται νομική ασυλία για να μην αναγνωρίσει το τρίτο εξώγαμο παιδί του

Σε ό,τι αφορά την ενότητα στο βασίλειο των Ζουλού η πριγκίπισσα του Μονακό δήλωσε στην συνέντευξή της: «Είναι φανερό πως δεν θα ήθελα ποτέ να αναφερθώ σε κάτι πολιτικό. Αλλά αυτό που μπορεί να γίνει, είναι οι άνθρωποι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να σκεφτούν τις επόμενες γενιές και λιγότερο τους εαυτούς τους».

Η διαδοχή στο θρόνο των Ζουλού, μετά τον θάνατο του 72χρονου βασιλιά Ζουελιτίνι, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Τον βασιλιά διαδέχθηκε η τρίτη σύζυγός του, που τον Απρίλιο απεβίωσε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Την 65χρονη βασίλισσα Μαντφόμπι διαδέχθηκε ο πρωτότοκος γιος της, ο 46χρονος πρίγκιπας Μισουζούλου. Όμως, οι 5 χήρες και τα υπόλοιπα παιδιά του εκλιπόντος βασιλιά έχουν εκφράσει την διαφωνία τους για την επιλογή του ενώ η πρώτη σύζυγος και οι δύο κόρες του Ζουελιτίνι κατέφυγαν σε δίκη για να διεκδικήσουν το δικαίωμα στον θρόνο και στην τεράστια περιουσία του.

princess_charlene_prince_albert

Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η Σαρλίν στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε για τα παιδιά της, την κατάσταση της υγείας της, την ενότητα των Ζουλού, τον αγώνα που δίνει για την προστασία των ρινόκερων της Νοτίου Αφρικής από τους λαθροθήρες, αλλά... παρέλειψε να αναφερθεί στον γαλαζοαίματο σύζυγό της. Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε πρόσφατη συνέντευξή του στις αρχές του μήνα είχε δηλώσει πως η πριγκίπισσα θα έχει επιστρέψει στο Μονακό μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. «Θα επιστρέψει πολύ σύντομα, θα πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε μερικές ημέρες», ανέφερε ο γιος του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει επικαλεστεί νομική ασυλία λόγω της ιδιότητάς του, ώστε να μην αναγνωρίσει το τρίτο εκτός γάμου τέκνο του.