Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η μητέρα του το πέταξε στο βόθρο - Σώθηκε από θαύμα



Τραγικό περιστατικό!

Μια μητέρα προσπάθησε να σκοτώσει το 20 ημερών κοριτσάκι της πετώντας το μέσα σε βόθρο σπιτιού, στο χωριό Rio de la Virgen, στη Γουατεμάλα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Το νεογνό σώθηκε από θαύμα όταν μια 48χρονη γυναίκα που ήθελε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού της άκουσε το κλάμα του νεογνού.

Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές που έσπευσαν να ανασύρουν το μωρό από τον βάθους τεσσάρων μέτρων βόθρο που ήταν γεμάτος ανθρώπινα περιττώματα.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ένας αστυνομικός κατέβηκε στο βόθρο, εντόπισε και έβγαλε έξω το βρέφος το οποίο εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί τονίζουν πως πρόκειται για θαύμα που το κοριτσάκι βρίσκεται ακόμα στη ζωή.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση ρίχνοντας το βάρος στον εντοπισμό της μητέρας. Οι αρχές πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Η ιδιοκτήτρια του οικήματος στο οποίο βρέθηκε το κοριτσάκι δήλωσε στο Publinews πως δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι γονείς του, ούτε το πως βρέθηκε εκεί.

Ο κοινωνικός λειτουργός, Ivan Perez μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ προσπάθησε να καταλαγιάσει την οργή που επικρατεί. «Σε περιπτώσεις όπως αυτή δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε τη γυναίκα καθώς δεν γνωρίζουμε τι συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες προέκυψε η εγκυμοσύνη της. Είναι θαύμα που το κοριτσάκι είναι ζωντανό», είπε.