Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media



Τους λογαριασμούς της στο Instagram, το Facebook και το Twitter διέγραψε χθες η Μέγκαν Μαρκλ, όπως παρατήρησαν οι οπαδοί της.

Μάλιστα, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έσβησε τους προσωπικούς της λογαριασμούς λίγο πριν την χθεσινή της επίσκεψη με τον αγαπημένο της στο Μπρίξτον του νότιου Λονδίνου.

Η εκκαθάριση των κοινωνικών μέσων είναι πιθανώς μέρος της μετάβασης της Μέγκαν στη βασιλική ζωή. Η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, για παράδειγμα, δεν έχουν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντ’ αυτού, οι οπαδοί τους λαμβάνουν ενημερώσεις για τη ζωή τους μέσω του επίσημου λογαριασμού του Kensington Parace στο Instagram και το Twitter.

Μια πηγή του παλατιού δήλωσε: «Η κυρία Μαρκλ είναι ευγνώμων σε όλους όσους ακολουθούσαν τους λογαριασμούς της στα social media τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, επειδή δεν χρησιμοποιεί αυτούς τους λογαριασμούς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, αποφάσισε να τους κλείσει».

Σύμφωνα με το People, η τελευταία φωτογραφία της στο Instagram ήταν από τον Απρίλιο του 2017, όταν ανακοίνωσε ότι έκλεισε την ιστοσελίδα της με θέματα lifestyle, «The Tig».

Ας δούμε όμως μερικές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει:

Στη φωτογραφία αυτή η Μέγκαν Μαρκλ φορά ένα μπλε μπρασελέ, παρόμοιο με εκείνο του πρίγκιπα Χάρι, κάτι που πυροδότησε τις φήμες για τη σχέση τους. Φωτογραφία: Instagram


Λίγο αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους, η Μέγκαν δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram


Ποζάροντας με τα βαφτιστήρια της