Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Μαρία Μενούνος ανοίγει καντίνα με ελληνικό φαγητό



Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα κάνει η Μαρία Μενούνος, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, καθώς αφαίρεσε έναν όγκο από τον εγκέφαλο.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια ανοίγει καντίνα στο Fenway Park της Βοστώνης που θα ονομάζεται Maria's Greek Kitchen.

Το μενού περιλαμβάνει κεμπάμπ βοδινού και κοτόπουλου, ελληνικές σαλάτες και γύρους, ενώ η Μαρία Μενούνος τόνισε ότι όλα τα προϊόντα της καντίνας της θα παρασκευάζονται από οργανικά υλικά.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ενα concept που το δούλευα πολύ καιρό... Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι. Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν :)», έγραψε η Μαρία Μενούνος σε ανάρτησή της στο Instagram, ποζάροντας χαμογελαστή μπροστά από την καντίνα.