Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Η Khloe Kardashian πήρε την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της



Σε λιγότερο από έναν μήνα η Khloe Kardashian θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά στη ζωή της και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ μας δείχνει πόσο ανυπομονεί για αυτήν τη στιγμή στη ζωή της. Η 33χρονη reality star και ο σύζυγος της σύντομα θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι, το οποίο αναμφίβολα με τέτοιους γονείς θα είναι πανέμορφο.

Και μπορεί αυτό να είναι το πρώτο παιδάκι για την Khloe, για τον Tristan Thompson όμως θα είναι το δεύτερο παιδί του, αφού πριν από ενάμιση περίπου χρόνο απέκτησε έναν γιο από την πρώην σύντροφο του Jordan Craig, τον Prince Thompson. Και εδώ ακριβώς έρχεται η σημαντική απόφαση της star που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ.

Η Khloe θέλει ο γιος του Tristan να μείνει μαζί τους, μόλις γεννηθεί και η κόρη τους. Θέλει να είναι όλοι μαζί μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια και πιστεύει πως θα είναι υπέροχο για τον μπασκετμπολίστα να περνάει κάπως έτσι περισσότερο χρόνο με τον γιο του. Η star γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να μεγαλώνεις με μία μεγάλη οικογένεια με πολλά αδέρφια και πιστεύει πως θα ήταν υπέροχο η κόρη της να έχει έναν μεγάλο αδερφό δίπλα της.

Δεν ξέρουμε ποια είναι η άποψη του Tristan, όμως θεωρούμε πως η Khloe έχει πάρει μία πολύ όμορφη και σημαντική απόφαση.