Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Χοακίν Φίνιξ: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του με πολλά παραπάνω κιλά και γκρίζα μαλλιά!



Ακόμη μια μεταμόρφωση για τον σπουδαίο ηθοποιό Χοακίν Φίνιξ, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας.

 

Την περασμένη Τρίτη, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον 46χρονο ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Disappointment Blvd.» στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Φίνιξ πολύ μεγαλύτερος, με γκρίζα μαλλιά και αρκετά κιλά παραπάνω.

Παρόλο που πληροφορίες σχετικά με την ταινία δεν έχουν γίνει γνωστές, η ιστορία έχει να κάνει με το «πορτρέτο ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών σε βάθος δεκαετιών», σύμφωνα με το People. Σε σκηνοθεσία Ari Aster, στην ταινία παίζουν ακόμη οι Amy Ryan, Kylie Rogers, Nathan Lane και Patti LuPone.

Η εικόνα του ηθοποιού, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι vegan, με τα παραπανίσια κιλά έρχεται μερικά χρόνια μετά τη μεγάλη απώλεια βάρους του για έναν άλλο ρόλο, εκείνον του Τζόκερ.

 

 

Τότε ο Χοακίν Φίνιξ είχε συμφωνήσει να χάσει 23 κιλά, με παρότρυνση του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, σύμφωνα με τον οποίο ο διάσημος χαρακτήρας του θα έπρεπε να είναι «πολύ αδύνατος».

 

 

 

 

Τότε ο ηθοποιός είχε χάσει το βάρος ελεγχόμενα και με την καθοδήγηση γιατρού, όμως η αυστηρή διατροφή που έκανε συνέχισε να επηρεάζει τις διατροφικές του συνήθειες. «Μόλις φτάσεις τον στόχο για το βάρος, τα πάντα αλλάζουν. Πραγματικά αναπτύσσεις μια διαταραχή. Είναι τρελό», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Παρόλο που δυσκολεύτηκε με την απώλεια βάρος ψυχολογικά, διαπίστωσε ότι αισθανόταν καλύτερα από ό,τι περίμενε σωματικά. «Νομίζω ότι το ενδιαφέρον για μένα είναι ότι περίμενα με την απώλεια βάρους αυτά τα αισθήματα έλλειψης ικανοποίησης, πείνας, μια κάποιου είδους αδυναμία. Αυτό που δεν περίμενα όμως ήταν αυτό που ένιωσα σωματικά. Ένιωσα ότι μπορώ να κινώ το σώμα μου με τρόπους που δεν μπορούσα πριν».