Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Φρίκη στην Αυστρία: Διπλό έγκλημα-μυστήριο κοντά σε λίμνη



Σε σενάριο τρόμου ή υπόθεση τύπου... Σέρλοκ Χολμς παραπέμπουν τα φρικιαστικά ευρήματα της αυστριακής αστυνομίας στη λίμνη Τράουνσι. Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία βρήκε την Κυριακή το σώμα μίας γυναίκας διαμελισμένο μέσα σε δύο βαλίτσες, ενώ τη Δευτέρα, «ξεβράστηκε» το σώμα ενός άνδρα στις ακτές της ίδιας λίμνης.

Σύμφωνα με την αναφορά της τοπικής αστυνομίας, το σώμα αναδύθηκε από το βυθό και παρασύρθηκε στην ακτή από το ρεύμα, κοντά στην περιοχή που βρέθηκαν οι δύο βαλίτσες με τα κομμένα μέλη της γυναίκας. Το ένα χέρι του άνδρα ήταν δεμένο με χειροπέδες σε μία επαγγελματική τσάντα, η οποία τον κρατούσε προφανώς στο βυθό. Η πόλη Γκμούντμεν, στην περιοχή της οποίας ανήκει η λίμνη με τα φρικιαστικά ευρήματα, απέχει 80 χιλιόμετρα από το Σάλτσμπουργκ.

Το σημείο του - πιθανού - εγκλήματος

Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, η γυναίκα, τα μέλη της οποίας βρέθηκαν μέσα στις βαλίτσες, ήταν περίπου 70 ετών. Το σώμα του άνδρα μεταφέρθηκε στον ιατροδικαστή, ο οποίος θα διαλευκάνει τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται πηγές από την αστυνομία, η υπόθεση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο, καθώς μέσα στις βαλίτσες δεν υπήρχε το κεφάλι της 70χρονης γυναίκας, το οποίο δεν έχει βρεθεί.