Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

λιμνη



Κοζάνη: Νεκρός άνδρας στη λίμνη Πολυφύτου

Άνδρας αγνώστων στοιχείων, μέχρι στιγμής, ανασύρθηκε νωρίτερα σήμερα από την τεχνητή λίμνη Πολυφύτου, στην Κοζάνη. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και εννέα άνδρες από τα Σέρβια και την Κοζάνη.

Στο έργο τους βοήθησε και ιδιώτης ψαράς της περιοχής .

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Η άγνωστη λίμνη της Αχαΐας που μοιάζει με ελβετικό τοπίο

Απολαύστε μια πτήση πάνω από ένα τοπίο άγνωστο στο ευρύ κοινό, που όσο κι αν μοιάζει με Ελβετία, βρίσκεται στην Αχαΐα, στη σκιά του επιβλητικού βουνού Ερύμανθος, όπου ο Ηρακλής σύμφωνα με την μυθολογία κυνήγησε και έπιασε τον Ερυμάνθιο Κάπρο.



Τραγωδία στην Καστοριά: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στη λίμνη

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τη λίμνη της Καστοριάς ηλικιωμένος άνδρας.

Σύμφωνα με το svouranews.gr, περαστικοί είδαν το άψυχο σώμα του άνδρα να επιπλέει στη βόρεια παραλία και ειδοποίησαν άμεσα Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.



Η "γαλάζια λίμνη" της βόρειας Ελλάδας

Ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι είναι αυτό που αντικρίζει όποιος βρεθεί στους περίφημους καταρράκτες του Σκρα.



Χίος: 31χρονος πρόσφυγας πνίγηκε σε λιμνοδεξαμενή

Νεκρός ανασύρθηκε από δύτες λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, 5 Αυγούστου 2018, ύστερα από πολύωρες έρευνες, 31χρονος πρόσφυγας από τη λιμνοδεξαμενή του Ζυφιά της Χίου.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.



Ανακαλύφθηκε υπόγεια λίμνη στον Νότιο Πόλο του πλανήτη Άρη

Σημαντική ανακάλυψη, η οποία θα ανοίξει νέες πόρτες στην εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος, ανακοίνωσε ομάδα αστροφυσικών, καθώς βρέθηκε υπόγεια λίμνη στον Νότιο Πόλο του πλανήτη Άρη.