Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Επιτελείο Τραμπ:Η Χίλαρι Κλίντον είναι άρρωστη και θα πεθάνει



Μπορεί η Χίλαρι Κλίντον να θεωρεί αστείες τις φήμες που διαρρέει το στρατόπεδο του Τραμπ για την υγεία της, το αντίπαλο επιτελείο επιμένει πως θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο!

Άνθρωπος από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται μάλιστα σε θέση - κλειδί της προεδρικής του εκστρατείας, επιμένει στην πρόβλεψη πως η Χίλαρι Κλίντον θα είναι νεκρή μέσα στον επόμενο χρόνο.
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η υποψήφια πρόεδρος από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος και την προκάλεσε να ανοίξει ένα βάζο με... πίκλες, για να αποδείξει πως είναι υγιής.

Η ίδια προφανώς και τα κατάφερε, ωστόσο στο τέλος -με εμφανή δόση ειρωνείας- υποκρίνονταν την εξουθενημένη από την... υπερπροσπάθεια.

Στο επιτελείο του Τραμπ όμως δεν το βάζουν κάτω!

 

Ο John Jaggers, που τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να αποκρύψει την ασθένεια και για αυτό το λόγο εμφανίστηκε φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου...

 
Υποστηρίζει ανοιχτά πως η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια που θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφή και πως μετά τον... θάνατό της, καθήκοντα προέδρου θα αναλάβει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν...