Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 -

Αν έχεις τύχη...: Κέρδισε τον καρκίνο και μετά την λοταρία έξι φορές!Έξι φορές έχει κερδίσει τη λοταρία μία παλαίμαχος του αμερικανικού στρατού, η οποία όμως προηγουμένως έχει κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο!

Η Ντόνα Μπόιντ Γουόρεν έχει κερδίσει συνολικά 150.000 δολάρια από έξι τυχερά δελτία της Βιρτζίνια. Καθένα από αυτά είχε καθαρό κέρδος 25.000 δολάρια.

Η γυναίκα από την Βιρτζίνια είχε πάρει άδεια από τη δουλειά της για πέντε χρόνια, τα οποία υπέφερε από καρκίνο του μαστού, όμως η χημειοθεραπείες την κατέστησαν ανίκανη να εργαστεί ξανά έξω από το σπίτι.

Όπως δήλωσε, σχεδιάζουν μαζί με τον άνδρα της να ξοδέψουν τα χρήματα για να κάνουν μικροεπισκευές στο σπίτι του και τα υπόλοιπα θα τα δωρίσουν στην εκκλησία τους  και για την έρευνα κατά του καρκίνου.

«Η ζωή συνεχίζεται ως συνήθως και γι’αυτό είμαι ευτυχισμένη» είπε η γυναίκα, σχολιάζοντας ότι, «νιώθει ευλογημένη για τα κέρδη».

Η βετεράνος του Βιετνάμ αποκάλυψε ότι παίρνει λοταρία δύο φορές την εβδομάδα «για πλάκα».

«Ίσως και δύο φορές την εβδομάδα να πάρω έξι φορές τα ίδια νούμερα», είπε.

Κι αν η Γουόρεν νιώθει ευγνωμοσύνη για τα κέρδη, η εμπειρία της με τον καρκίνο την κάνει να νιώθει «ευγνώμων» που «είναι ακόμα στη ζωή».